- Reaction score
- 0
Amatér, který se chce seznámit s technikami velko-výroby metamfetaminu ve středním měřítku od skutečných profesionálů s rychlým a pro začátečníky přívětivým nastavením/receptem s nejvyššími/nejčistšími výnosy, jak bylo řečeno na začátku, jsem amatér, beru to na lehkou váhu, i když se správným vedením a znalostmi od někoho, kdo se velmi rychle učí a věnuje pozornost a aplikuje každý detail, který jsem se naučil. rád se učím. je to proto, že je pro mě snazší říct, kde jsem možná udělal něco špatně nebo které části metody mohu upravit, aby mi vyhovovaly nejlépe jakákoli rada ohledně metod nebo typů zařízení nezáleží na tom, jestli je koupené v obchodě nebo vyrobené v domácnosti jsem otevřený všem návrhům, které hledají nastavení pro 10-15 kg týdně jakékoliv znalosti o množství jednotlivých chwmical potřebných pro tuto velikost a provoz Jaké jsou počáteční ceny od chemikálií až po vybavení potřebné pro tento typ provozu samozřejmě budu mít mini verzi mého nastavení pro testování dávek předtím, než půjdu na tak velkou a také před každou velkou dávkou pro zkušební provoz předtím, než udělám velkou dávku tohoto množství, zatímco budu trénovat Rád bych se dostat větší nastavení dohromady stejně. Předem děkuji všem, kteří mi chtějí poskytnout nějaké znalosti.