Metamfetamin na amfetamin?

Catalog9045

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Jsem tu nový, takže to může být opravdu hloupá otázka. Zakoupil jsem "amfetamin", ale testy činidel ukazují přítomnost metamfetaminu. Budu posílat vzorek na testování, abych zjistil poměr metamfetaminu a amfetaminu. Chápu to tak, že amfetamin je bezpečnější než pervitin. Je tedy možné vzít tuto směs pervitin+amfetamin a přeměnit část pervitinu na běžný amfetamin?

Aby bylo jasné, proč se na to ptám, mám v úmyslu to použít jen pro pracovní produktivitu. O rekreační užívání nemám zájem.

Děkuji, že jste si udělali čas s mým hloupým dotazem. :)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
To se jistě podaří. Nikdy jsem o této myšlence neuvažoval, takže z hlavy nevím, ale zjistím to.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Zaznamenal jsem asi tucet metod z těch, které NEvyžadovaly těžko dostupné chemikálie včetně redukce v THF po dobu jedné hodiny a,
"Reakční podmínky N-demetylace MA byly testovány střídavým přidáváním koncentrace NaOH nebo ferrikyanidu. Výsledky ukázaly, že při vysoké koncentraci NaOH (4M) se reakční rychlost zpomaluje, ale výtěžek AP je vyšší než při nízké koncentraci NaOH. Pomocí HPLC analýzy nebyla potvrzena konverze mezi d- a ℓ-typem ani ve vysoce alkalickém reakčním prostředí."

4mol hydroxidu sodného

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Amfetamin je jen nepatrně bezpečnější a metamfetamin je pocitově v podstatě totožný s amfetaminem, až na to, že samozřejmě trvá déle. Bylo by nepraktické ho převádět na amfetamin a dost tím ztrácíte. To znamená, že to vyvolává určité otázky ohledně toho, co vlastně máte, a vůbec bych to nebral.

Catalog9045

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Děkujeme za vaše příspěvky.
Přesně proto to nechám laboratorně otestovat. Jedině tak budu mít jistotu, co to je.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Další otázka, kterou jsem měl položit jako první, zní: Jaké činidlo jste použili?

Catalog9045

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Měl jsem to upřesnit! Pomocí testovací soupravy a průvodce výsledky od společnosti dancesafe jsem použil Marquis (barva indikovala metamfetamin nebo amfetamin), Simonův (modrá barva indikovala přítomnost MDMA, 5/6-apb, 5-6 mapb, metylonu, NEP nebo 4-MMC) a Froedhe (bez reakce). Nejlepší shoda z těchto látek je metamfetamin. Ačkoli když si teď prohlížím tabulku, měl bych pro větší jistotu otestovat Liebermana a možná i Mandelina, Meckeho a Folina.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Dostal jsem 1 dolar na katiin.

Catalog9045

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Lieberman, Mandelin, Mecke a Folin se shodovali s pervitinem/amfetaminem.

View previous replies…

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Vyzkoušeli jste promývání různými rozpouštědly?

Catalog9045

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ne, nemám doslova žádné znalosti chemie kromě sledování NileRed na Youtube a chem 101/102 na vysoké škole lol. Napadlo mě, že se zeptám tady, jen abych zjistil, jaké by mohly být možné možnosti, a pak zkusím nějakou, kterou bych mohl bezpečně udělat. (S očekáváním, že nebudu mít žádné možnosti, které bych mohl bezpečně vyzkoušet).

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Metamfetamin není tak nebezpečný a při malém dávkování je to lék na předpis. Problémem jsou sloučeniny při rekreačním dávkování. Obvykle kouřím dvacetinásobek terapeutické dávky, abych se sjel.

Catalog9045

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Po dosavadním požití až 60 mg prášku si začínám myslet, že by to mohla být jen převážně výplň (jako kofein) a sotva nějaký pervitin/amp. Poslal jsem vzorek na laboratorní testy, takže uvidíme za pár týdnů.

Catalog9045

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Laboratorní výsledky se vrátily.
  • Metamfetamin : 2
  • Methylsulfonylmethan : 1
Laboratoř bohužel neuvádí inertní plnidla, takže nemohu ověřit svou domněnku, že v tom bylo i plnidlo. Upřímně mě překvapuje, že tam toho pervitinu vůbec bylo hodně. Každopádně si nemyslím, že má cenu se pokoušet převést meth na běžný amfetamin. Každopádně díky za odpovědi, lidi.