- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 20
Ahoj všichni, od té doby, co jsem na fóru a začal jsem se dívat na všechny syntézy drog a na to, jaké věci vyžadují, jako jsou chemikálie a činidla, jsem si zvykl prohlížet obaly všech čisticích nebo odblokovacích prostředků a tak dále. Nedávno jsem v supermarketu narazil na docela zajímavý výrobek, který slouží jako nemrznoucí směs. Na obalu bylo napsáno, že se jedná o 100% čistý polymethylamin, pokud je to, co je tam napsáno, pravda, a většinou tomu tak je, je možné zvrátit proces polymerace, nebo ne? O polymerech jsem toho moc nestudoval a nejsem si ani jistý, jestli je polymerace methylaminu možná, stejně jako reverzibilní proces, na čemkoli, co je polymelizované.
Omlouvám se, pokud je pojmenování nesprávné nebo jsou tam nějaké pravopisné chyby! Ale chemické názvy jsou zde s různými názvy a nejsem si jistý překladem bcs abecedy atd.
Omlouvám se, pokud je pojmenování nesprávné nebo jsou tam nějaké pravopisné chyby! Ale chemické názvy jsou zde s různými názvy a nejsem si jistý překladem bcs abecedy atd.