Question Potřebujete chemika pro vysvětlení syntézy sdílené zde

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
148

Především zdravím všechny členyfóra .

Povím vám něco o sobě a o problémech, které jsem měl při učení a aplikaci některých syntéz na fóru. Myslím, že zdejší profesionální podzemní chemici mé problémy vyřeší :)

.Asi 1 měsíc jsem zkoumal všechny syntézy sdílené na tomto fóru a některé body, kde mají lidé problémy, a tiše jsem prožíval možné problémy, se kterými se setkávají. Amfetamin a jeho deriváty mě velmi zajímají kvůli katedře, kterou jsem studoval na univerzitě. Proto se snažím dělat výzkum ze zahraničních zdrojů a získávat informace, které chci, místo toho, abych se učil od idiotů, kteří mají diplom u nás a nic neví.

Žiji v Turecku. Proto je mým mateřským jazykem turečtina. Výrazy, které zde používáte při některých transakcích, se od těch našich velmi liší. Nechápu, o co se v některých syntézách snažíte. Je téměř nemožné vyhledat na internetu nebo na fóru termín nebo slovo, kterému nerozumím.
Syntézu, kterou jsem napsal níže, jsem našel na tomto fóru. Bohužel náš člen, který tuto syntézu sdílel, nesdělil mnoho vysvětlujících informací pro mladé chemiky. :(

Bez dalších okolků vám, vážení odborní učitelé, napíšu otázky u níže uvedených řádků / očíslováním částí, které jsem vložil. Byl bych vám vděčný, kdybyste mi na otázky odpověděli tak, jak jsem je očísloval. :)

4,8g PseudoE /1
2,5g RP
6g I2 /2
1,5ml H3PO4

olejová lázeň
4 hodiny Reflux
po reakci:

150ml DH2O /3
přidejte NaOH PH 12+ /3-1
100ml Xylenu /3-2

promyjte teplým, studeným DH2O /4
oddělená nálevka /5

+20ml DH2O /6
+20ml DH2O /6-1
přidat 35%HCL PH 7 /6-2

odpařit v teple /7
promyt studeným acetonem /8
rekrystalizace v isopropylalkoholu s acetonem /9
ponecháno v mrazáku 12 hodin
filtrováno

MOJE OTÁZKY:
1: Je to pseudoefedrin, který jsme vyndali a vložili přímo ze zde uvedených pseudoefedrinových léků, nebo je to čistý (tablety, které jsme vyndali z krabičky a rozdrtili bez jakéhokoliv působení).... Pokud je to droga, jakou drogu byste doporučili a záleží na tom, kolik mg to je? Pseudoefedrin (PEH) je napsán na některých krabičkách léků u nás. Myslím, že napsání PEH znamená, že je pro tento proces nepoužitelný.
2: Je zde uveden jód. ale psaní I2 mě zmátlo. Když jsem se ptal svého učitele, řekl, že je to sloučenina jódu, ale sám to neví. Co znamená ta dvojka?
3: Budeme po reakci provádět operace, které jsme zde provedli, v bublině, kde reakce proběhla, nebo to musíme udělat zvlášť ve sklenici?
3-1: Pokud jsem to dobře pochopil, měli jsme zvýšit pH nad 12 pomocí hydroxidu sodného. Jestli jsem to správně pochopil, stačí říct ANO, TY BÁSNÍKU. :D

3-2: Pokud jsme v předchozím článku zvýšili hladinu pH, proč znovu přidáváme kyselinu a narušujeme rovnováhu pH? Jaký je účel našeho přidávání?
4: Nerozumím ničemu, co se v tomto článku dělá, prosím, vysvětlete mi to jasně nebo zveřejněte článek či video, kde se to mohu dozvědět.
5: Nerozumím ničemu, co se v tomto článku dělá, prosím, vysvětlete mi to jasně nebo zveřejněte článek či video, kde se to mohu dozvědět.
6: Kam přidáváme
6-1: Kam přidáváme
6:2: Myslím, že se zde snažíme neutralizovat směs pomocí HCl. (ale pořád nevím, jakou směs přidat sem:D)
7: co tím sledujeme a jakou směs se snažíme odpařit
8: co je to promývání studeným acetonem a proč se to dělá? (Potřebuji jasné vysvětlení, jak se to dělá, protože je to situace, kterou se budu učit poprvé)
9: To je otázka, kterou chci objasnit nejvíce. Nevím o tom vůbec nic. Potřebuji jasné vysvětlení, jak se to dělá a proč.

Myslím, že to jsou všechny otázky, které potřebuji. Předem všem děkuji za odpovědi. A ještě bych chtěla podotknout, že se snažím pochopit téměř všechny syntézy, o které se podělil náš učitel G. Patton, tím, že si dělám poznámky do sešitu a pracuji na nich. Na první stránku svého sešitu jsem si poznamenal, že jste můj tajný hrdina.
Pokud mě jednoho dne zatknou, budu o vás ve vězení vyprávět všem svým kamarádům. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Solution
No, sorry, you actually made an effort to read the syntheses. I won't be like that. But really, can you link to the original synthesis description, because the steps you describe doesn't make sense.
But:
5. You add the xylene to bind the amphetamine freebase in. It's soluble in xylene or toluene, but not water soluble, so it will form a layer on top of the layer of water and water soluble stuff. Then you pour everything in a separating funnel (if you don't know what a separating funnel is and how to use it, research that) and let the layers separate, after which you drain out the bottom water layer.
You're now left with a rather dirty mix of xylene, freebase meth and impurities in your funnel. You pour water on that, shake the funnel...

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Nejprve si prostudujte termíny a techniky organické chemie, abyste porozuměli procesům a termínům, které bych doporučoval začít zde.
také se podívejte na videa jiných syntéz na tomto fóru, abyste si mohli udělat lepší obrázek. také na youtube je spousta videí, ve kterých můžete procesy lépe pochopit.
Pár rad ode mě by bylo: 1. buď použijte již vyčištěné pseudo, pokud máte rozdrcené pilulky, musíte oddělit pseudo od náplní pilulek (myslím, že je tu o tom příspěvek, nejsem si jistý tho, ale můžete ho najít i jinde). 2. I2 je jód ve své elementární formě, je to jedna z těch sloučenin jako kyslík (O2), které se objevují vždy ve zkratce 2. takže normální jód. pokud jste se na to ptali učitele chemie a nevěděl to, měl by dostat padáka.

Nenech se zavřít brácho.když už tak to nedělej xD
A také hodně štěstí ve vašem snažení na tomto fóru jsou mnohem zkušenější lidé než já, kteří jsou vždy připraveni pomoci.
Zůstaňte v bezpečí.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
1: Jedná se o čistý efedrin nebo pseudoefedrin.
2: Je to čistý jodon
3: Ve stejné racionační nádobě, pokud se vám nechce věci přelévat.
3.1: ano, ty hlupáku
3.2: Přidáte hydroxid, abyste získali volný olej. Po oddělení ho ošetříte kyselinou, abyste získali formu soli produktu. Vyhledejte si "Acid/base extraction" (extrakce kyselinou a zásadou).
4: Tak jsem došel až sem a teď říkáš, že ničemu nerozumíš?
5: Dobře, končím. Stačí si přečíst základy chemie a podívat se na spoustu chemických videí na youtube.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Ne, omlouvám se, skutečně jste se snažili přečíst si syntézy. Já takový nebudu. Ale opravdu, můžete dát odkaz na původní popis syntézy, protože kroky, které popisujete, nedávají smysl.
Ale:
5. Přidáte xylen, abyste navázali volnou amfetaminovou bázi. Je rozpustný v xylenu nebo toluenu, ale není rozpustný ve vodě, takže vytvoří vrstvu na vrstvě vody a ve vodě rozpustných věcí. Pak vše přelijte do dělící nálevky (pokud nevíte, co je to dělící nálevka a jak se používá, vyhledejte si to) a nechte vrstvy oddělit, načež spodní vrstvu vody odsaďte.
Nyní vám v nálevce zůstane poněkud špinavá směs xylenu, volného methylenu a nečistot. Tu zalijete vodou, trychtýřem zatřepete (a odvzdušníte ho, viz videa na youtube, která se tím zabývají) a necháte vrstvy znovu oddělit. Vodní vrstvu slijte a zlikvidujte. Postup několikrát opakujte. Tímto způsobem vymyjete nečistoty rozpustné ve vodě ze směsi xylenu a meth-frebáze.

6. Při praní prováděném výše. Myslím, ale nevím, jaký postup máte na mysli.

Poté přidáte HCl, abyste z frebazy vyrobili metamfetamin HCl. To se však často provádí probubláváním suchého plynu HCl přes směs. Existuje na to technika, najdeš ji tady na fóru pod "labarotory techniques". Po přidání HCl do ideálního pH nebo probublávání plynu se sůl tvoří jako bílé, vločkovité nebo krystalické sraženiny ve směsi xylenu. Je to krásný pohled. Obvykle se po této fázi metamfetaminová sůl jen odfiltruje.

7: pravděpodobně xylen, ale OPRAVDU potřebuji původní zápis.

8. Na sůl nalijete studený aceton a protřepete ji. Nečistoty rozpustné v acetonu se odplaví.

9. Rozpustíte svou sůl v isopropylalkoholu s trochou acetonu. Přidáte jen tolik, aby se sůl rozpustila, v případě potřeby trochu zahřejete. Sůl se lépe rozpouští v teplém roztoku než ve studeném, takže když ji dáte do mrazáku, jako mávnutím kouzelného proutku se vytvoří krystalky metanu. Nečistoty zůstanou v roztoku a vy získáte čistou, bílou sůl, kterou můžete odfiltrovat, vysušit a dělat s ní drogy.

Něco takového. Ale jak říkám, tvoje poznámky jsou opravdu trochu divné, takže stačí odkaz na původní popis červené P-syntézy.

Solution

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
148
Zmíněnou syntézu si můžete přečíst zde
V syntéze je chyba nebo nedostatek, to máte pravdu. Může to být také chyba některých věcí, které jsem napsal, protože používám Google Translate.
Ale moc vám děkuji za to, že jsem některé operace pochopil. Jsem ještě mladý student chemie. tyto odpovědi mají cenu zlata
Můžete zanechat srozumitelný odkaz na článek pro syntézu Meth z jednoduchých chemikálií, ke kterému se mohu dostat. pro mladého studenta chemie?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Stačí se podívat do archivu Rhodia . https://chemistry.mdma.ch/hiveboard/rhodium/.

Jde o to, že pokud nerozumíte popisu syntéz, musíte vlastně získat další znalosti, abyste je mohli provádět. Nebo je stejně jenom zmrvíte a možná zraníte sebe nebo ostatní.
Vezměte si termíny a popisy, kterým nerozumíte, a vygooglujte si je. Vyhledejte si je na youtube. Vyhledejte další komunity rádoby chemiků a čtěte čtěte čtěte. Nejdřív se pusťte do nějakých jednoduchých syntéz, třeba do výroby mýdla nebo chloroformu či chlorobutanolu. Podívejte se na NileRed na youtube a Chemplayer na BitChute. Syntetizujte vlastní činidla a prekurzory. Pokud jsou tam uvedená vysvětlení pro vás těžko pochopitelná, prozkoumejte je.

A upřímně řečeno, pokud těmto popisům syntéz nerozumíte, opravdu pochybuji, že jste vůbec student chemie, spíš středoškolák se zájmem o výrobu drugz, že? Na tom není nic špatného, ale opravdu nepotřebujete méně složité popisy syntéz, potřebujete více znalostí. A případně se naučit trochu víc anglicky? Většina informací na internetu bude v ruštině nebo angličtině.

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
148
Děkujeme vám za poskytnuté informace. Rozhodně nejsem studentem střední školy. Termíny, které používáme o chemii v Turecku, jsou jiné než ty, které používáte na tomto fóru, protože mám potíže s překlady to je můj jediný problém.
Od příštího měsíce mě uvidíte více se syntézami, které jsem udělal na tomto fóru.
Můžete si být jisti, že budu pracovat velmi tvrdě Docx