Dobrý den,
snažil jsem se získat informace o zpracování nového pmk nabízeného jako prekurzor CAS 2503-44-8 a našel jsem něco, co mě znepokojuje.
CAS 2503-44-8 je 3'',4''-Dihydroxyfenylaceton, takže první nápad by mohl být použít ho jako normální fenylaceton a požadovaný produkt získáte s přidáním 3'',4''-Dihydroxy, že?
Představte si, že se pokusíte vytvořit volnou bázi například pomocí redukce NaBH4, v tom případě získáte:
Případně existuje nějaký proces, který neznám, protože nejsem chemik, jak ho přeměnit na skutečný MDMA, pokud má někdo více informací... ale v současné době je to to, co by se mohlo normálně stát, takže buďte opatrní.
V případě že to zpracujete například alkalickou hydrolýzou aby se vymazala hydroxylová skupina získáte teoreticky P2P ne MDP2P možná se mýlím ale je to co má větší smysl.
Děkuji.
snažil jsem se získat informace o zpracování nového pmk nabízeného jako prekurzor CAS 2503-44-8 a našel jsem něco, co mě znepokojuje.
CAS 2503-44-8 je 3'',4''-Dihydroxyfenylaceton, takže první nápad by mohl být použít ho jako normální fenylaceton a požadovaný produkt získáte s přidáním 3'',4''-Dihydroxy, že?
Představte si, že se pokusíte vytvořit volnou bázi například pomocí redukce NaBH4, v tom případě získáte:
3,4-Dihydroxymethamphetamine(HHMA) ref: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11559034/
Je hlavním metabolitem MDMA, takže získáte něco podobného MDMA, ale ne skutečný MDMA, jak se předpokládá z prekurzoru MDMA PMK.Případně existuje nějaký proces, který neznám, protože nejsem chemik, jak ho přeměnit na skutečný MDMA, pokud má někdo více informací... ale v současné době je to to, co by se mohlo normálně stát, takže buďte opatrní.
V případě že to zpracujete například alkalickou hydrolýzou aby se vymazala hydroxylová skupina získáte teoreticky P2P ne MDP2P možná se mýlím ale je to co má větší smysl.
Děkuji.
Last edited: