Další laboratoř propadla v tomto roce 4mmc

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Úžasná inspirace! použili konopné rostliny..... badabing! díky za zveřejnění !!! nikdy mě to nenapadlo...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Tendry na pěstování plevelů jsou pro vlastní laboratoř naprostá sračka, zachrání vám zadek (nebo spíš podlahu), když vylijete kyselé věci... mluvím z vlastní zkušenosti :D
. Navíc zakryjte místnost silnou fólií a můžete si být jisti, že po sobě nezanecháte žádné stopy, jakmile se rozhodnete svou operaci rozložit

View previous replies…

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Dear mr KokosDream(cool nick) Díky za váš komentář! Máte pravdu a samozřejmě to není nejlepší volba pro řekněme dlouhodobou laboratoř. spíš si myslím, že to navrhnout A snadno nastavit ve více krátkodobě používaných orientovaných prostorách pro jen trochu první dojem zamaskovat a vybudovat snadno uzamčený a krytý prostor v rámci určitého prostoru. Který je také snadno demontovat . takže řekněme jeden dávkový projekt, sestavit vše potřebné udělat svou věc dokončit misi demontovat a opustit

Ohledně té fólie díky za tip! víš já taky trochu experimentuju s LED SVĚTLEM a pěstováním rostlin. LED proti starému natriovému osvětlení je to osvětlení že LED prostě sjíždí dolů a není ovlivněna žádnými podmínkami které tě nutí aby jsi musel chytat SVĚTLO o které přijdeš. nevýhody že rostliny rostou a dávají jiný výnos protože po stranách a dole nemají dostatek světla. přemýšleli jsme o experimentování se zrcadly na podlaze a po stranách ale samozřejmě by mohla být možnost i silná fólie ale nevím jak to funguje s odrážením spojeneckého spektra světla ale každopádně díky za inspiraci kterou můžu zkusit v úplně jiném projektu

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
Pokud se nacházíte v poměrně teplé zemi, 18 °C, pak lze syntézu 3/mmc apvp bk mdma provést v lese za 2 hodiny od začátku do konce, tj. na mmc hcl a pvp hcl.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Líbí se mi váš způsob myšlení... mám forrest a všechny ostatní věci... jen ještě ne efektivní zkušenosti... v procesu vývoje, který...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Pro dlouhodobou laboratoř to rozhodně není nejlepší volba, to je pravda!
Pro operace, které se přesouvají z místa na místo, však ano!

Hodně štěstí při vašem podnikání s plevelem