Question P2P a silikagelové kuličky :S

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Vložil jsem p2p do silikagelových kuliček, jak vysušit p2p, zmíněno na nabh4 methord na této stránce.
Vyrobil jsem P2P ze soli BMK, vypadá čistě jako jindy. Nicméně poprvé, co jsem je zkusil vysušit v kuličkách silikagelu.
Je normální, že se stane mléčným/zakaleným?

Přikládám obrázek, vpředu je p2p a v nálevce je silikagel/p2p, který šel divně. Silikagely po navlhčení zrůžoví.... Má někdo stejnou reakci nebo bmk sůl falešná nebo tak něco?

Attachments

• J8MwTR3ivK.jpeg
    J8MwTR3ivK.jpeg
    508.3 KB · Views: 18

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Dovolte mi položit zřejmou předběžnou otázku: Jsou vaše křemíkové kuličky indikátorového typu, které po nasycení zrůžoví?

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Jsou zcela nové, stačí je jen vložit. Nikdy se ničeho jiného nedotýkaly. Ano, z modrých (suchých) se změní na růžové (mokré).

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Možná jsem to napoprvé nepřečetl správně, ale myslím, že je to normální, protože se na ně dává mastek nebo nějaký prášek, aby se neslepily. Po použití se to smyje a křemelina přestane být tak lepkavá.

Seekinglife01

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Jo, to musí být, nicméně teď mám žlutý p2p poté, co jsem ho dostal ven s více vody. Doufejme, že destilace z něj odstraní to žluté svinstvo.

Kdo uvažuje o použití modrých křemičitých gelů, nepoužívejte je pro nabh4. Sníží to chlorid kobaltnatý v kuličkách modrých křemičitých gelů, dobrý je jen na odstranění vody. Samozřejmě poté, co byly před použitím umyty, nedělejte to, co jsem udělal já :). Ve skutečnosti se držte jen standardních bílých křemičitých gelů.