Question Rychlost výroby

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ahoj, jsem tu nová a měla bych pár otázek ohledně Speed production a doufám, že by mi někdo mohl odpovědět, protože se v tom zatím moc nevyznám.
1. Jaké procento čistoty musí mít ocet a kyselina sírová?
2. Jaký kryt lze použít k získání potřebných materiálů pro výrobu?
3. Jak lze požadované materiály získat nenápadně?
4. Jak dostanete ven dusičnan rtuťnatý II poté, co jste ho spojili s hliníkem?
Byl bych vděčný, kdyby někdo s těmito znalostmi mohl na otázky odpovědět. Předem děkuji.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Ahoj příteli, nejprve tě vítám v této komunitě a velké rodině, pokud budeš číst, rychle najdeš všechny pochybnosti, které vyvstanou, i při malém hledání v nabídce máš mnoho návodů na výrobu rychlosti, máš dokonce super podrobné video procesu od začátku do konce... stačí si projít naše fórum a rychle najdeš, co hledáš. Na vaše otázky vám brzy odpovím.
Kyselina octová funguje pěkně s 60%Minimální koncentrace,a práce s kloridem rtuťnatým Byla amalgamována na hliníkovou fólii, takže vaše otázka nedává smysl nebo je špatně zpochybněna, dovolte mi vysvětlit: rtuť přilne k hliníkové fólii, takže společně mají sílu redukovat nitrosloučeninu na amfetaminovou bázi. Pokud jde o kyselinu sírovou, stejně jako všechna činidla by měla být 98-99% technické laboratorní kvality, i když pak ji musíte před použitím rozpustit, abyste svůj výrobek nespálili a dobře podepsali sůl. Doufám, že jsem vám dokázal pomoci a trochu objasnit vaše pochybnosti. ale všichni jsme začali bez znalosti, literatura a porozumění je v tomto světě důležité, takže vám doporučuji hodně číst a pochopit, co je nutné, než něco uděláte. Na zdraví a vítejte.

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Děkujeme za uvítací pozdrav a odpověď. Pomohlo mi to mnohem více porozumět! Další otázka zní, co za obal lze použít, k získání nástroje a suroviny, pokud bych si ji koupil normálně a na internetu?