Extrakce PSE

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Dobrý den, dobří lidé, ráda bych, abyste mi navrhli nějaký nápad pro můj problém.
V mé zemi už nemáme "čistou" pilulku pse, máme Modafen.
Tyto pilulky tedy obsahují pse a ibuprofen.
Můj nápad je extrahovat pse velmi studenou vodou, protože ibuprofen není rozpustný ve studené vodě, ale co potom?
Kdybych odpařil vodu, hodně bych si zničil výtěžek, mám pravdu?

Urake123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Rád bych se v tom také vyznal.

biotechwix

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Namočte tabletovou hmotu s tetrou, ale víte, že jsem použila tetru s těmi tabletami, které obsahovaly povidon.
btw bratře, jsem jenom rádoby kuchař na nízké úrovni, ale jsi mimo, když si myslíš, že namočíš pilulku do vody..
To jsi mohl udělat na začátku 90. let se starým red hot.
Přestaň, než začneš plýtvat pilulkami.
Taky by mělo být opravdu inteligentní, kdybys prozkoumal techniky čištění pillz, protože mám dojem, že jsi šel na nějaké zápisky z éry undergroundového úlu.
studená voda. ne
potřebuješ rozpouštědla a btw pokud jsi v EU můžeš si objednat z internetu bílé 60s s cetirizinem, což jsou podle mých zkušeností ty, které se dají extrahovat.
nebo 120 s povidonem.

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Prosím, pomozte mi, pane.
Dobrý den, kolegové chemici. Dnes jsem si přinesl lék na nachlazení (kapsli) obsahující pseudoefedrin hydrochlorid. V krabičce je 8 kapslí. Každá kapsle obsahuje 90 mg pseudoefedrinu, celkem 0,72 gramu. Je velmi levný, stojí 1,5 USD. Zde jsou jeho složky: Každá tobolka obsahuje 90 mg pseudoefedrin-hydrochloridu. mg, chlorfeniramin-maleinát (chlorpheniramine) 4 mg. Pomocnými látkami jsou: škrob, sacharosa, hydroxypropylmethylcelulosa, polymer ethylcelulosy, suchá rozprašovací látka Opadry yellow, suchá rozprašovací látka Opadry pink. Jak lze maximalizovat extrakci?
Mé vlastní kroky extrakce jsou následující: otevřete kapsli - namočte do 99% ethanolu - filtrace odsátím - odpařte filtrát na extrakt - přidejte k extraktu studenou vodu (objeví se lepidlo) - filtrace odsátím - upravte filtrát na alkalické PH12+ a poté extrahujte, (xylen ) Extrakt vysušte - po vysušení propusťte v plynném chlorovodíku (pH dosáhne kyselosti) - filtrujte odsátím, abyste získali bílý prášek pseudoefedrin-hydrochloridu. Vyzkoušel jsem však několik extrakcí a získal jsem jen velmi málo pseudoefedrinu. Existuje nějaký způsob, jak zvýšit výtěžnost?

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Mou metodou lze získat pouze 42 % výtěžku. Nevím, kde jsem to přehlédl.

xile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
54
Zkontrolujte, v jaké formě se v něm pse a ibu vyskytují. pse hcl je rozpustný ve vodě, ibu v normální formě nikoli. Takže si myslím, že by to mohlo být filtrováno.

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Jo, já vím, ale moje pilulky obsahují sračky, které se aktivují při použití vody.

stim2023

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Červený 30mg generický PSE v USA byl extrahován pomocí extrakce suchým rozpouštědlem před 5 dny, který po 3 tazích a zplynování HCL měl čisté množství 2,58gr (I box 96ct) ČISTÝ PSE hcl. Trik spočívá v NULOVÉ VODĚ

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Děkuji vám všem za každou radu, ale jsem stále zoufalý....
Biotechwix díky za sazing no water.....nevíte o nějaké legální webové stránce pro efedrin
Děkuji xile za radu použít vodu, ale jak jsem řekl, moje pilulky by se zničily, kdybych použil vodu.
a děkuji stim2023 za sazing no water ale zour american pills contain onlz PSE and some other fillers.
Moje nejhorší noční můra je ten ibuprofen.

wael gano

Don't buy from me
Resident
Reaction score
41
Je to velmi jednoduché. Stačí oddělit kyselinu od zásady.
Pseudoefedrin je amin.
Ibuprofen karboxylová kyselina
Tablety rozmělněte a rozpusťte ve vodě, pak připravte vodný roztok 25% hydroxidu sodného a přidejte trochu na úpravu pH 12.
Poté přidejte toluen a extrahujte pseudoefedrinovou bázi. Oddělte toluen od vody. Nyní máte bázi rozpuštěnou v toluenu. Do toluenu napumpujte plynný chlorovodík. Sůl pseudoefedrin-hydrochloridu se vysráží.

View previous replies…

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Děkujeme za odpovědi.
Ale zajímalo by mě....neaktivovalo by to antiextrakční sh...y ?

wael gano

Don't buy from me
Resident
Reaction score
41
Aktivujte to, co Chcete-li oddělit, uveďte prosím seznam materiálů, které chcete oddělit.

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Moc děkuji, dám vám seznam materiálů. Pokud najdete nějaké řešení, jak oddělit jen PSE, budu moc rád.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,103
Deals
1
Uhhh, vy víte, že tato droga není pseudoefedrinu ani příliš podobná, že? Tato droga také není rozpustná ve vodě je to
2-[(difenylmethyl)sulfinyl]acetamid

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
2
Jaká je tedy konečná odpověď. Měli bychom se vzdát myšlenky na extrakci z Modafenu ? (Protože feťáci u nás nějak vaří z této s***) Mám teď stejný problém a nechci psát další příspěvek na stejné téma, takže jaké je řešení tohoto problému?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,103
Deals
1
Stačí jen použít jinou taktiku. Postupy používané ro redukci efedrinu nebudou s touto chemickou látkou nic užitečného. Dají se z ní však vyrobit užitečné věci. V tomto článku je popsána reakce v 1 kroku, která ho 10x zesílí na DAT to je něco, na co se podívejte https://pubs.acs.org/doi/10.1021/jm401754x.

View previous replies…

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
2
Děkuji za odpověď, určitě se na to podívám. Ale jen vám chci říct, že jsem úplný začátečník, takže v nějaké vyšší úrovni chemie budu úplně ztracený. Proto potřebuji, aby mi to někdo vysvětlil jako dvanáctiletému dítěti. Ale každopádně jsem moc rád že jste se mi snažili pomoct díky.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,103
Deals
1
Zdálo se mi, že je to ještě jednodušší než redukce efedrinu pseudoefedrinem. Pokud si vzpomínám, začínáte na 4f (to je chemická látka, kterou se snažíte extrahovat ztěchto tablet) a můžete přejít na 5g v 1 kroku, stačí hledat tato čísla v experimentální části článku

stim2023

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Skutečné řeči nepotřebujete, aby vás někdo držel za ruku... To, co skutečně potřebujete, je stát se nezávislým na dotazování se lidí na fórech nebo jiných a naučit se chemii, která se skrývá za tím, o co skutečně usilujete. Pokud by vás někdo krmil lžičkou každým krokem a každou syntézou, je to podobné, jako kdyby vás někdo učil rybařit, ale měl byste smůlu, protože jste si půjčili vybavení někoho jiného, místo abyste se stali soběstační a závislí sami na sobě. Jakmile se naučíte proč a jak, můžete být na cestě ke skutečnému pokroku.