Ruská syntéza 4MMC

Rush-Benzo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ahoj. kdysi jsem někde na ruském fóru našel syntézu, kde se 100 g bk4 rozpouštělo v 500 ml benzenu / toluenu. Následně se do 500ml vody přidalo 100g NaOH a obě kapaliny se spojily v jednu. V dalším kroku bylo přidáno 200 ml methylaminu 40 % ve vodě a vše se vařilo 2 h.

Jaký byl účel přidání další vody s NaOH? Po 2h byly vrstvy odděleny a ihned okyseleny bez promytí organické vrstvy, takže chápu, že další voda a NaOH sloužily k naočkování olejové vrstvy, ano?

Z toho pro mě vyplývá velmi důležitá otázka, na kterou bych rád dostal odpověď.

Mohu to udělat jinak? Např. dám 100 g BK4 do 500 ml toluenu, postupně 200 ml M40 a celé to za míchání zahřívám po dobu 2 hodin.

Po 2h, po přelití celé věci do větší nádoby pouze přidám 100g NaOH v 500ml vody, abych vypláchl všechen roztok z předchozí fáze, vyjde celá věc jako v původním receptu?

Přidat roztok NaOH ve vodě pouze do toluenové vrstvy nebo i do dvoufázové směsi z kroku 1?

Nehledím na ně jako na autoritu nic méně mě zajímala jednoduchost a princip této metody.

Ecko6ap

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
17
V rusku se vaří více mefedronu než kdekoli jinde na světě, o mefedronu toho vědí hodně.
Roztok louhu nemusíte přidávat na začátku.
Udělejte to takto:
Vezměte 500 ml benzenu, rozpusťte v něm 100 g bq-4. Přidejte tam 200 ml methylaminu 40%. reakce by měla probíhat při teplotě 50-60 stupňů po dobu 4 hodin.
Poté propláchnete studenou destilovanou vodou v poměru 1:1. Jedlou sodu můžete rozpustit ve vodě v množství 50 g na 1 litr.
Několikrát promyjte, abyste snížili zápach methylaminu. poté jemně prokysejte do neutrálního prostředí.
Vymačkejte, opláchněte ledovým acetonem a osušte.
Mefedron je připraven!

View previous replies…

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
Benzen je toxik jediný idiot, který na něm dělal, tam se to používá, protože ostatní je illigal a nemůže používat dcm nebo nmp

Ecko6ap

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
17
osoba, které jsem recept psal, se ptala konkrétně na syntézu s benzenem. můžete použít dichlormethan, nmp. s jinými rozpouštědly, jinou reakční dobou a teplotou. Já vždy používám dhm.

Rush-Benzo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Děkujeme za vaši odpověď. Jen mi vrtalo hlavou, proč se do směsi bk4, m40 a benzenu stále přidává 20% roztok NaOH ve vodě se stejným objemem benzenu.

Mluvíte o 50 g NaOH v 1 litru vody, oni dávají 200 g na 1 litr. Co se tím změní nebo co tím získám?

Propláchnu-li roztokem NaOH pouze vrstvu benzenu, nebo celý roztok před oddělením vrstev?

Rush-Benzo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Mám omýt studenou vodou celou věc, nebo oddělenou horní olejovou vrstvu?

Ecko6ap

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
17
Umýt pouze výsledný olej.

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
Laboratorní apvp a mmc
Dcm/NMP / dsmo/ethylacetát nejlepší pro vyrobenou mmc

Attachments

• NwBm9LZctv.jpeg
    NwBm9LZctv.jpeg
    399.4 KB · Views: 214
  • zPcMFsQ3yK.jpeg
    zPcMFsQ3yK.jpeg
    803.8 KB · Views: 201
  • 8ThVrdoHPu.jpeg
    8ThVrdoHPu.jpeg
    604.5 KB · Views: 196
  • xLUs3k1VRD.jpeg
    xLUs3k1VRD.jpeg
    532 KB · Views: 198
  • Ym30leC4vU.jpeg
    Ym30leC4vU.jpeg
    567.4 KB · Views: 212

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Plánuji použít DMF jako rozpouštědlo pro reakci a poté DCM jako extrakční rozpouštědlo po přidání vody.