Pokud v USA, jak jste uvedl, musíte do značné míry doufat, že to nenajdou, i když si objednáte šedou chemii. Pravděpodobně ji prostě zabaví při přepravě, pokud ji chytí, ale jsme v USA, milujeme naši příliš represivní policii.
Je to jenom můj názor, ale mám pocit, že na seznamu nejjednodušších a nejdostupnějších prekurzorů jsou PMK ethylglycidát a helional, a pak jsou tam další, jako ten, co zmínil jiný člověk, věřím, že je to mdp2np, a zároveň další "zadní", jako piperonylalkohol a piperin. Záleží jen na tom, jak moc chceš riskovat a kolik práce chceš vynaložit, aby ses dostal k aminu.
Ať to stojí, co to stojí, pracoval jsem v jedné soukromé přepravní společnosti, v jedné z těch velkých. Prochází tam tolik sraček, že na úrovni pracovníků by nikomu nevadilo, kdyby z krabice vypadlo celé kilo. Je tam super práce, super stres a čísla/sázky jsou velmi ve váš prospěch. Jednou jsme měli balík, který prostě smrděl trávou, a ten jsme prostě poslali dál, protože to je problém někoho jiného a nám je to jedno.
Pokud se soustředíte na bezpečnost, objednávejte zásilku v prohlížeči tor na veřejném internetu a přitom mějte na sobě hodně oblečení, například kšiltovku a sluneční brýle. Pak si doma ukliďte všechno nelegální, a tím myslím všechno. Nemějte tam ani švába z jointa. Budeš v pohodě.