Prodejní deontologie

Wario

Don't buy from me
Resident
Reaction score
32
Ahoj všem doufám, že jsou všichni v pořádku,

Tento příspěvek jsem vytvořil, abych všem sdělil své úvahy o prodeji tvrdé drogy,
Prodáváte produkt a je to vaše zodpovědnost, pokud někdo zemře na sešněrovaný a/nebo nekvalitní produkt většina příspěvků o syntéze vám dává náhled na purifikaci/rekrystalizaci a bod tání, což musíte udělat, je to vaše volba míchat drogu pro vlastní konsumpci, ale ne pro kupujícího.

Je to vaše volba prodávat drogu, tak to prosím dělejte co nejetičtějším a nejčistším způsobem, musíme prodávat drogu s co největším přiblížením se lékařské etiketě.
Není to hra a pokud někdo zemřel na čistý produkt, není to vaše vina, ale pokud někdo zemře nebo má nějaký zdravotní problém, protože vy (nebo lidé nad vámi) šněrujete produkt, je to 100% vaše vina.

Netřeba říkat, že teď se testuje na nelegální většinou všude v Evropě.

Mít deontologii jako prodavač není plus, je to ta nejzákladnější věc jako v každé jiné práci, je to jediná cesta, jak možná jednou ukončit válku proti drogám.

Mír ❤

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
233
Krásná a naprosto správná slova. Podporuji to!

xile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Je 100% mým názorem prodat kosumentovi přesně to, za co zaplatí. Byl jsem dost dlouho závislý na koriózních látkách a směs mi extrémně ubližuje. snažil jsem se také dost dlouho, abych od těchto věcí dostal své kamarády pryč. Ale nakonec se snažím prodat skutečně závislým skutečně dobré věci a varovat ty, kteří to zkoušejí poprvé, před rizikem a snažím se je z toho dostat. Unklar, neznámé látky jsou reale dangorous pro everyones tělo. S jasnými substaces můžete informovat vás před použitím, ale směsí nikdy nevíte.