Prodej výrobků

Lamorak

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ahoj lidi,
Jsem na trhu s drogami trochu nováček, ale o chemii něco vím,

Měl bych zájem začít vařit nějakou drogu, ale nevím, která je nejlevnější na výrobu a neznám ani běžné pouliční a velkoobchodní ceny, mohl by mi někdo poradit?

Budu vděčný za všechny druhy informací
-Lamorak

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
Téměř všechny typy léčiv lze levně syntetizovat, vše závisí na dostupnosti činidel. Můžete syntetizovat amfetamin, mefedron nebo kanabinoidy, všechny druhy mají svou vlastní poptávku. Z jakého regionu pocházíte? A co dokážete syntetizovat? Můžeme poskytnout plnou podporu v soukromých zprávách, stačí mi napsat.

Last edited by a moderator:

luxurycash

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hledám někoho, kdo prodává produkty a je spolehlivý v přepravě.

Lamorak

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
😅Myslím, že většina lidí zde mluví anglicky, doporučuji vám totéž . Já to dělám hahahaha

luxurycash

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Takže moje zpráva byla odeslána ve španělštině jajaj, kde získám produkty pro latinskou ameriku?

mouthedbeautiful

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ahoj, nevěděli byste náhodou, jak se vyrábí papír na koření? Potřebuju je co nejdřív

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
Vyráběl jsem pouze kuřácké směsi a hašiš. Papír se dělá zřejmě stejným způsobem: je třeba namočit papír s vypočteným množstvím kanabinoidu do rozpouštědla a vysušit ho.

mouthedbeautiful

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Mohli byste mi to ukázat nebo říct, vůbec nevím, jaké chemikálie mám použít nebo kde je mám najít. Vždy jsem je kupoval již vyrobené

godson

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Mohu poskytnout všechny druhy chemických produktů a meziproduktů a chemických přístrojů