V současné době pracuji na oxidaci kyseliny piperové, Chem Player dal na YouTube dobré video s technikou, ale yeildy jsou přinejlepším nízké. Takže se zabývám metodou generování ozonu s dodávkou kyslíku do generátoru. Se zřejmým výsledkem, kterým je piperon, je to nějaká dobře vonící chemie, od vůně pepře, přes žvýkačku až po třešně maraschino.
Můj zdroj D-Amph je na předpis a mám hovno spoustu práce, zkoušet oxidaci zní jako zábava, i když je to stejně obtížné jako oxidace, kterou v současné době dělám, zajímá mě oxidační mechanismus, který se zde používá, a jestli existuje více metod, jak toho dosáhnout?
Pak N-Hydroxy-MDA, to je zajímavé, protože MDA je krok před MDMA nebo se mi to zdá.
Reduktivní aminace na D-Meth zní jako zábava, je to totéž jako redukce amidů na aminy pomocí LAh? nebo redukční alkylace s borohydridem. Moje znalosti chemie se tam dostávají, ale stále se učím, takže, moje znalosti nejsou super rozsáhlé. Podařilo se mi postupovat podle mesc tech na této stránce pro můj pro syntézu pomocí 3,4,5TMBH výchozí materiál nakonec redukovat v THF s LAh.
Pane, máte mou pozornost!