Co se týká methylaminu...

Ditonator228

Don't buy from me
New Member
Language
🇷🇺
Reaction score
0
Dobrý den všem, když se vrátím k tomu, že 40% roztok mm je v mnoha zakázán, je možné použít 37% roztok mm se syntézou MMM, který se v průběhu syntézy změní, je nutné zvýšit množství některých dalších činidel nebo přidat nová? ?

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Kdo vlastně potřebuje methylamin?

Syntéza MDMA redukční aminací MDP2P
Pomocí hliníkového amalgámu a nitrometanu

Kdo vlastně potřebuje metylamin?

Následující postup se může ukázat jako jeden z největších pokroků v oblasti chemie MDMA od zdokonalení a rozšíření Wackerova oxidačního postupu výroby MDP2P. Tato reakce je založena na publikovaném postupu, který až dosud nějakým způsobem unikal objevu podzemní chemie. Methylamin již není kamenem úrazu v metodě reduktivní alkylace hliníkového amalgámu pro výrobu MDMA, protože tento postup produkuje tento nemožný k získání a nestálý k výrobě materiál, a to in situ, během reduktivní alkylace MDP2P na MDMA z velmi běžného nitromethanu. Nitromethan při nejjednodušší redukci vytváří methylamin, tak proč nevyrábět methylamin současně s výrobou MDMA, místo aby bylo nutné jej vyrábět odděleně?

Nitromethan je velmi běžný materiál. Stačí zajít na místní drag strip a vyzvednout si galon nebo dva na doplnění paliva do výkonného auta. Je také k dostání až do 40% čistoty v palivech pro RC modely. Stačí nitrometan (bp 101 °C) frakčně vydestilovat z modelářské palivové směsi a můžete vyrazit. Pokud je ve složení paliva přítomen methanol, některé z nich se azeotropicky destilují s nitromethanem, což mírně snižuje jejich bod varu, ale nepředstavuje to problém.

Jak to celé funguje? Je to tak jednoduché, jak to zní. Alkoholový roztok nitrometanu a MDP2P se nakape do hmoty amalgamovaného hliníku ponořeného do alkoholu, čímž se nejprve zredukuje nitrometan na methylamin, což umožní vznik Schiffovy báze aminu a ketonu, která se dále redukuje na požadovaný MDMA.

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Pokud však pouze 37 % methylaminu. Můžete ho buď destilovat, nebo z něj vyrobit methylamin v plynném stavu. Mohli byste přidat něco, co je rozpustné s vodou nebo rozpouštědlem, ve kterém se nachází, a ne methylamin. ( Předpokládám, že je to voda) .

Mohli byste také upravit molární množství methylaminu tak, aby bylo mírně nadbytečné pro chybějící 3 %. Ne, nebudu to počítat za vás.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Ano, stačí jít500 ml÷37 ×40=540. Změňte 500 na množství, které používáte. Je to už60% vody, takže 63% vody nevadí.

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Děkujeme Fritovi.

Bohužel mým největším slabým místem je obvykle vizualizace názvosloví, potřebuji ho nakreslené, abych obvykle pochopil. a výpočty mol. Mol bych mohl, ale nechci to posrat, už je to tak dlouho, že se mi nechce kontrolovat matematiku.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Stechiometrie může být zatraceně složitá, ale tato konkrétní věc je tak snadná, jak jsem řekl. Vezměte množství 40 % v receptu, vynásobte ho 0,4 a pak ho vydělte 0,37. 100 ml ×40=4000 ÷37=108,1. Vezměte množství 40 % v receptu, vynásobte ho 0,4 a vydělte ho 0,37. V receptu, který požaduje 100 ml 40%, se pro stejné množství molekul použije 108,1 ml 37%.

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Jo, ne, to chápu. To bych si mohl snadno spočítat, ale tak nějak jsem zapomněl, jak se počítá stechiometrie, protože, to je jak na střední škole a to je spíš naučit se koníček po střední škole a nechci dělat nic nelegálního, ale vím, jak najít exotické sračky jako safrol nebo nitroethan, který byl testován NMR, je to kolem a pro každého, kdo se ptá, no . Jsem si jistý, že kdybych se trochu učil, mohl bych se to naučit znovu, ale vzpomínám si, že musíte získat molární hmotnost dílčí látky, pokud si to dobře pamatuji? Ale jo, myslím, že máš pravdu, v tomto případě na tom nezáleží.

Nicméně jsem opravdu musel říct, že lidé musí zapomenout na učení, jak je to "recepty" a jak to všechno souvisí dohromady. Chci ale říct, že PROPOSÍM za to, že se ptá, zda je nutné zvýšit množství některých dalších činidel nebo přidat nová? Ale zapomněl se zeptat, jestli to bude mít vliv na čas, teplotu, rychlost míchání atd. Samozřejmě tato poslední část je pro něj, aby příště lépe položil otázku.

Nicméně jsou tu někteří vzdělaní lidé, včetně tebe a mě( Nicméně, já nevím hovno, jsem sice všechno samouk přes Total synthesis 2 a úl a mluvil jsem s lidmi s magisterským titulem, kteří učí na vysoké škole, kteří jdou víš lépe než 3/4 třídy, kterou učím a nevím hovno, takže se necítím špatně. Také jsem to nechtěl prozradit, protože se opravdu potřebují "naučit základy", protože recept, který dodržují, může být nesprávný a měli by si nezávisle ověřit, že stechiometrie je správná.

Jinak moje druhé uživatelské jméno je REAL ABE LINCOLN na wetdreams, byl jsem bývalý prezident Spojených států, než mě zastřelili. V kómatu krátce před smrtí mi Hitler předal tento recept na pervitin z budoucnosti. Do 1 galonu metylaminu byl přidán 1 galon P2P XD

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Po wetdreams2.ws a wetdreams.ws jsem pátral doslova roky. Zveřejnil jsem ji e o tom. Máte nějaký odkaz? Nejsem chemik, jen nějaký blbec, který má víc sebevědomí než vzdělání. Přečetl jsem si každý příspěvek v úlu. Každý. Jeden. Přečetl jsem každý příspěvek v archivu rhodia . Přečetl jsem hodně z vespiary, drugs.org hyperlab. Nikdo mě přímo nenaučil ani hovno. Pětkrát jsem se málem zabil. 😄

Sassypants

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Uživatelské jméno byl vtip XD

ale ano, také jsem četl všechno stejně XD

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Can the teacher teach me how to make 40% methylamine water? Thank you!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Consider using the search engine. If you fail, then out of pity I will search for you . What do you want to start from? Correct answers include " I already have methylammonium chloride" or" I'm hoping to do the ammonium chloride/formaldehyde method or I want to start with the hexamine fuel canisters" among others

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I watched the video and made it step by step! Sodium borohydride P2P synthesis of methamphetamine hydrochloride, achieved by introducing hydrogen chloride until the acidic color turns black and then heating and evaporating to burn!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Uhhhhh. I don't know buddy you asked me to help you make 40% aqueous methylamine and I said what route you plan to use and you copy pasted some silly stuff about methamphetamine ( which is not methylamine)

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I found this! Teacher, it's okay. I don't quite understand. I figured it out myself. Thank you!

Attachments

• wZgqNmbY0f.png
    wZgqNmbY0f.png
    573.5 KB · Views: 2

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Well at least he didn't fuck the math up, except they it takes 320ml of water to dissolve 160g the ph of 40% (12m/l) is 14 according tonthe manufacturers, so I would go with that, but this method produces a pretty crude product, and your yield and quality will suffer.

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I watched Professor Barton's teaching, but I used too many materials and went there. That time, I sucked water back, so the whole thing was scrapped!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
I went on to do it after reading this article, but it was very strange during the experiment. He said to adjust the pH value to 10-11 with 10% sodium hydroxide solution. Even if I added more than 200 ml of sodium hydroxide solution, it still couldn't reach the pH value he said!

B APPLE

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Teacher, I see that you really understand a lot! Do you know the method of synthesizing phenylacetone from phenylacetic acid using acetic acid!