Jo, ne, to chápu. To bych si mohl snadno spočítat, ale tak nějak jsem zapomněl, jak se počítá stechiometrie, protože, to je jak na střední škole a to je spíš naučit se koníček po střední škole a nechci dělat nic nelegálního, ale vím, jak najít exotické sračky jako safrol nebo nitroethan, který byl testován NMR, je to kolem a pro každého, kdo se ptá, no . Jsem si jistý, že kdybych se trochu učil, mohl bych se to naučit znovu, ale vzpomínám si, že musíte získat molární hmotnost dílčí látky, pokud si to dobře pamatuji? Ale jo, myslím, že máš pravdu, v tomto případě na tom nezáleží.
Nicméně jsem opravdu musel říct, že lidé musí zapomenout na učení, jak je to "recepty" a jak to všechno souvisí dohromady. Chci ale říct, že PROPOSÍM za to, že se ptá, zda je nutné zvýšit množství některých dalších činidel nebo přidat nová? Ale zapomněl se zeptat, jestli to bude mít vliv na čas, teplotu, rychlost míchání atd. Samozřejmě tato poslední část je pro něj, aby příště lépe položil otázku.
Nicméně jsou tu někteří vzdělaní lidé, včetně tebe a mě( Nicméně, já nevím hovno, jsem sice všechno samouk přes Total synthesis 2 a úl a mluvil jsem s lidmi s magisterským titulem, kteří učí na vysoké škole, kteří jdou víš lépe než 3/4 třídy, kterou učím a nevím hovno, takže se necítím špatně. Také jsem to nechtěl prozradit, protože se opravdu potřebují "naučit základy", protože recept, který dodržují, může být nesprávný a měli by si nezávisle ověřit, že stechiometrie je správná.
Jinak moje druhé uživatelské jméno je REAL ABE LINCOLN na wetdreams, byl jsem bývalý prezident Spojených států, než mě zastřelili. V kómatu krátce před smrtí mi Hitler předal tento recept na pervitin z budoucnosti. Do 1 galonu metylaminu byl přidán 1 galon P2P XD