Z čeho se kouří?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Hledám, jak se zbavit těchto skleněných " bublin", kterým se také říká olejové hořáky, cibule a viděl jsem je už jako novinku Růže. Prodává je podnik nahoře v ulici a mám kamaráda, který je vyfukuje, ale já jich měsíčně projdu asi osm. To je 48 dolarů. Co je něco trvanlivějšího? Bonusové body, pokud z toho můžu dostat obrovskou tržbu. 💪

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
QcRxPblrYX

Na závěr napěchujte drátěnou vlnu nebo ocelovou drhnoucí pánev. Ty jsou vyrobeny ze silného pevného skla. Dobré jsou také ecigarety, pokud chcete masivní šluky.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Znám chillum, pokud nemohu najít rovnou zkumavku, kouřím z nich crack. Počítám, že najednou dáváte jen<100 mg? Vzpomínám si, že jsem kouřil pervitin z trubičky a crack z bublinky a obojí chutnalo jako hovno. Mám pár trubiček a nějaké chore. Zkusím to, až rozbiju tuhle bublinu, takže asi za 20 minut. 😅

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Když říkáte bublina, myslíte tím jednu z těch malých skleněných bužírek?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
OzFepqGEN5
Olejový hořák. Lidé v okolí jim říkají bublinky, protože bublinu ve skleněné trubici vyfouknete, aby se vytvořila

broken_sharded

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Podívejte se na tohle video, tenhle chlápek má vape, ze kterého kouří dmt, a na jeden zásah dostane tolik kouře, že je to průlom na jeden zásah. Mohlo by to dobře fungovat i pro střepy, pravděpodobně by to fungovalo lépe než horká kolejnice na stisknutí tlačítka .

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Koupil jsem si PID regulátor/ohřívač a zařízení na výrobu dabu typu hřebík. Funguje to docela dobře. Mám ho nastavený na575f, což produkuje hodně kouře, ale nespálí se to příliš rychle.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Používám bublinkovač, který je postaven robustněji, pořiďte si takový se silnějšími stěnami a měl by vydržet déle.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Moje aktualizace je Koupil jsem si bag rig s enail Je to v podstatě bong, ale trubička přichází z boku. PID regulátor za 100 dolarů ji ohřívá a funguje úžasně. $150 usd. Kouřím z toho taky trávu, jen používám jiný kus misky.

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Viděl jsem, že někteří kouří na vodní dýmce nebo bongu(?).

- Mohl by mi někdo vysvětlit, jaký je k tomu důvod?

- Absorbuje voda některé vedlejší produkty pyrolýzy?

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Pro mě je prostě sestava jednodušší na používání a nerozbíjí se tak často. Chladí páry před dopadem a předpokládám, že filtruje některé nečistoty.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Pravděpodobně absorbuje některé produkty pyrolýzy a určitě absorbuje nějaký produkt. Nejsem si úplně jistý mechanikou, ale 100 % lidí, kteří se trefili do mého dab rig, říká, že je to sjelo na jeden zátah. Obecně mnohem výš než na 1 hit z bubliny. Tito lidé jsou každodenní uživatelé ( můj plug a jeho kamarádi).
Zhruba jednou týdně vyliju vodu do pyrexové koláčové misky, odpařím ji do sucha, propláchnu acetonem a rozpustím ve vroucím iso, proháním ji přes Bucknerův filtr a nechávám krystalizovat a získávám docela čisté krystalky.

Lordoftheshard 2

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
A pid regulátor termostatu nastavený mezi 500a 600f tím čistší produkt snese 600, že jeho obvykle testují převodovku čím vyšší teplo snese, tím je čistší