Jako možnost jste nabídli "stálé zásobování", ale (a možná je to jen můj požadavek na použité slovní spojení) vhodnější formulace by měla být "konzistentní zásobování", protože naznačuje jednotnou dostupnost a kvalitu.
Pokud jde o "jiné", domnívám se, že pokud to zůstane v zákonných mezích, mělo by být upřednostněno co nejvíce dohledu jak nad prodejci, tak nad klienty. Toho se dotkla řada dalších respondentů. Doporučení/něčí ručení je dobré, ale kvalifikační video (např. uživatelské jméno a zapsané datum spolu s frází požadovanou administrátorem zobrazenou ve videoklipu, kde žadatel užívá vybranou drogu (drogy). Na straně prodejců je třeba zavést politiku nulové tolerance nepravdivých/nepřesných popisů výrobků. Dále, ačkoli to pravděpodobně velmi závisí na konkrétním prodejci, způsob, jak objednat určité položky ve velkých množstvích, a nikoli násobky nabídek malých množství.
Dalším "dalším" bodem je pro mě zahrnutí dalších prověřených prodejců z USA, ideálně s možností regionálního zastoupení. Dále bych rád viděl aktuální výsledky laboratorních testů (GCMS) pro výrobky v nabídce jakéhokoli prodejce.
A konečně, a to už je pravděpodobně někde zveřejněno, i když jsem to zatím nenašel, seznam požadavků, které musí uživatel splnit, aby mohl získat povolení stát se prodejcem.
Poslední věc, kterou řeknu, je můj názor, a to tento: Mám nesmírnou úctu k tomuto webu a k zásadám, na kterých byl založen. Bylo by možné některé jednoduché věci vylepšit, aby se zlepšila zkušenost klientů? Jistě. Už jen zařazení třetí strany, která drží platbu za transakci v úschově až do obdržení a spokojenosti s dodanými materiály, je vynikající. Pokračujte ve vynikající práci! Pokračujte ve snaze o zlepšování a posilování klientely, aby mohla ovlivnit pozitivní změny. To, co děláte, je působivé a já se těším, co přinese budoucnost!