Question Co nyní dělat s mdma freebase smíchanou v acetonu (po totálním selhání s plynnou HCL)?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Smíchal jsem asi 800 ml mdma freebase v 8 l studeného acetonu. Poté jsem měl okyselit suchým plynem HCL, ale byl to totální neúspěch, ani 1 bublina z HCL nedorazila do baňky s mdma freebází v acetonu...
Mohu freebase v acetonu uchovávat v mrazáku, nebo se znehodnotí?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Moje sestava byly 3 plastové kbelíky spojené plastovými trubičkami. Plastový kbelík číslo 2 byl prázdný kbelík, past, kdyby se volná báze na kbelíku číslo 3 nasála.

Do prvního kbelíku jsem dal 800 g chloridu vápenatého. Na kbelík jsem nasadil víko a jedním z předem připravených otvorů jsem nalil kyselinu mravenčí. Nedošlo k žádné reakci! V mé mdma freebase v acetonu nebyla ani jedna bublina plynu.

Last edited:

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Zajímavý segment vhodně začíná v čase 4:20
Není potřeba si vymýšlet, při použití nevysušeného plynu hcl bude produkt stále získáván, soustřeďte se na to, abyste to snížili, než možná přemýšlet o přidání sušících trubiček do pracovního roztoku.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Ale že je to s kyselinou sírovou? Zkoušel jsem vysušit HCL s chloridem vápenatým a nefungovalo to. Tak jsem přidal kyselinu mourovou přímo do mdma freebase v acetonu do PH 6-7 a dal do mrazáku.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Kyselinu HCL nemůžete vysušit chloridem vápenatým.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
49
Deals
2
CaCl a HCl(aq) spolu nereagují za vzniku HCl(g). Také k vysušení plynu byste jej museli propustit přes sušicí činidlo, nikoliv jej vložit do reakce. K výrobě HCl(g) můžete použít H2SO4 a suchý NaCl (nebo CaCl, pokud ho opravdu chcete použít). MDMA by měl být schopen sedět v acetonu bez problémů, pokud ve vašem roztoku nejsou jiné chemikálie. Přidání HCl(aq) do vašeho roztoku způsobí vznik soli; přidali jste však také spoustu vody, ve které bude vaše MDMA rozpustná. Možná se vám nějaký produkt vysráží v mrazáku, ale většina zůstane rozpuštěná. Slušně řečeno, tak trochu jste to podělali lol. Předpokládám, že nemáte rotovap nebo dokonce vakuovou pumpu, takže moje nejlepší rada pro vás je pořídit si elektrickou deku, velkou misku a ventilátor. Nalijte všechen roztok do misky (můžete to udělat po částech, pokud se tam nevejde), položte ji na elektrickou deku a foukejte na ni ventilátorem. Dejte ji ven nebo někam, odkud mohou unikat výpary, a budete čekat, až se odpaří. Ventilátor a mírné teplo to urychlí. Pokud ji zahřejete příliš, rozloží se. Buďte trpěliví. Po odpaření veškerého rozpouštědla vám zůstane zbytek MDMA HCl.
Hodně štěstí

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
69
Isn't there a post on here saying you could make hcl gas from cacl and hcl aq or did I miss read that post? I tried it once tho, it doesn't work that well.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Ano, mám destilační zařízení a malou vývěvu, kterou jsem koupil na ebay za 12 eur 15l/min. Elektrickou dečku nepotřebuji! A mdma, které se vysráží, už sbírám.

Teď mám mdma smíchanou s vodou v acetonu. Budu destilovat aceton a potom si myslím, že nejlepší metoda je provést acidobazickou extrakci?
Nejprve smíchám znečištěný roztok s vodou, nepolárním rozpouštědlem, jako je methanol a hcl. Sůl mdma se rozpustí ve vodě, ale ne v nepolárním rozpouštědle. Odstraním vrstvu methanolu.
Poté přidám vodu sNaOH a methylchloridem, volná báze mdma půjde na dno spolu s methylchloridem a odstraním vrstvu vody.
Studuji acidobazickou extrakci, je to tak správně?

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
49
Deals
2
Místo toho byste tedy mohli zkusit vakuovou destilaci k odstranění acetonu. Vaše vývěva je dost slabá, ale trochu to pomůže.
Acidobazická extrakce je schůdnou možností. Metanol je mísitelný s vodou, takže nebude tvořit oddělenou vrstvu. Pokud máte DCM, bude to fungovat, ale ne methanol. Budete muset odstranit veškerý aceton, přidat DCM do vody a poté ji oddělit, abyste odstranili veškeré nečistoty. Přidejte NaOH a další DCM. Nyní se MDMA přesune do vrstvy DCM. Odpařte DCM. Znovu rozpusťte v IPA/toluenu nebo jiném rozpouštědle, kterým můžete propustit HCl(g). Poté produkt přefiltrujte.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Provedl jsem odpaření acetonu ze směsi acetonu a FB. Není to obtížnější než odpařit petrolether po extrakci bází. A bod boření je nižší.

Chemical Ali

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Pokud si nejste jisti, jak to správně zplynovat, můžete prostě použít kyselinu a malé množství dH20, abyste dosáhli pH 6-7, a nechat vodu pomalu odpařovat, abyste získali MDMA HCl. Nepolární rozpouštědlo (toulen, xylen, DCM atd.) by udrželo vaši volnou bázi dobře rozpuštěnou a k tomu přidáte HCl (po řádném vyčištění/promytí volné báze) se zásadou/vodou, solankou nebo jakkoli se rozhodnete ji zdokonalit ad potřebu.

Nebo ji prostě zplynujete. Upřímně řečeno, nikdy jsem nepoužil plyn na aceton s obsahem freebáze, ale s xylenem a éterem se toho zplynovalo hodně. Oba způsoby jsou přijatelné, pokud zrovna nespěcháte nebo tak něco.

S laskavým pozdravem,
Ali