Kde najdu všechny chemikálie, které potřebuji k syntéze?

blackchip

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Snažil jsem se najít chemikálie/reagencie, ale nemůžu je najít, prošel jsem všechny čínské a evropské dodavatele.

billy

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Spojené království, ze kterého pocházím, a webové stránky s činidly nemají , dusičnan rtuťnatý v nabídce.

galleta

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Kde se získává glycidát PMK?
Díval jsem se na Alibabu a je tam mnoho dodavatelů, ale nevím, zda je to nejbezpečnější způsob, jak získat tyto typy výrobků.
U kterého dodavatele obvykle poptáváte tento typ činidel?

billy

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Děkuji , tohle je zdaleka nejlepší fórum, na kterém jsem kdy byl, jste legendy.

uselessdragon

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Je kyselina sírová dostupná v nějakém typu snadno dostupných obchodů (tj.: železářství, auto apod.)? Hledám pouze malé množství pro syntézu pro osobní potřebu. Nemám bezpečné místo pro přepravu, abych si mohl objednat činidla online.

Reaction score
312
Roztok kyseliny sírové se používá jako elektrolyt pro baterie a lze jej zakoupit v obchodě. Toto téma popisuje, jak z elektrolytu získat vysokou koncentraci kyseliny sírové.

Last edited:

kawaii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Kontaktujte tohoto čínského dodavatele, Wickr me: offergood. Snadné ověření vyžádáním fotek, videí, výtěžnosti...

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Kyselina sírová není v EU k dispozici ke koupi v obchodě. Je na seznamu prekurzorů výbušnin i narkotik již několik let. Stále se může prodávat jako chemikálie pro úpravu pH v bazénech v koncentraci asi 30 % nebo v koncentraci 17 % jako odmašťovací roztok před lakováním kovů. Nebo ho můžete zachránit z autobaterií ve špinavé, zředěné formě, obvykle plné olovnatých příměsí a vyžadující destilaci, aby byla čistá. To je však nejbezpečnější způsob.