Question Kam máte prodejci sdělit, aby zásilku odeslal?

monsterpen8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Chci si poprvé koupit nějaké léky na darkwebu, ale jaká má být dodací adresa, protože nechci, aby prodejce znal mou adresu domů. Necháváte si tedy zásilku poslat na sběrné místo pošty, nebo ji posíláte přímo domů?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
V závislosti na místě, kde žijete, budete potřebovat mrtvou schránku nebo nějaký druh anonymní zásilkové služby. Greez

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Slyšeli jste někdy o mrtvé kapce?

MikeRoss

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Jsem z Brazílie a neuvěřitelné, jak se zdá, že jsem šel tento termín znát až dnes. U nás používáme pro lidi, kteří se zabývají tímto druhem služeb, termín "oranžový".

MikeRoss

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Je lepší metodou použití mrtvé kapky pro přijetí mé objednávky a převzetí z něj?

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Mrtvá kapka od důvěryhodného dodavatele je bezpečnější než příjem léků prostřednictvím poštovní schránky

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Souhlasím, jen si nedokážu představit, že by se to v Americe ujalo. Prostě nemůžu asi být poctivec nebo prostě lidi zpětně pročesávat každý centimetr všeho a každou ulici. Lidé, které jsem se snažil dělat věci skrývají věci a vrátil se a oni byli pryč, a to ani nemluvíme o hlavních položek zde. To je jen město, které jsem na jihu. Chci říct, že je tam asi pár dobrých míst. Dobrá města, ale vždycky jsem chtěl, aby se to chytlo tady, a prostě to nevidím. Slyšel jsem to. Pevně doufám, že se mýlím, nebo že někdo ví o plánu, který funguje.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
V USA musíme používat skutečné jméno a adresu, jinak se věci mohou velmi zkomplikovat, že mi odpadá, abych okamžitě přijel do USA

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
testint ........ nějakou radu, kam jinam v USA než do mého domu poslat?

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Bohužel ne, nebo bych to nedoporučoval dalším zájemcům. Nenechal bych si ji poslat nikam, kde bych za ni nemohl nést plnou odpovědnost, kdyby s*** narazila na ventilátor. Ale pokud máte důvěryhodnou vybudovanou síť, která by byla ideální a místa, která přijímají balíčky na denní bázi, jsou nejlepší, strávili jsme celkem rok a půl objednáváním z Číny a ještě horší než Nizozemsko, benigní b******* položky, které vypadají podezřele pod rentgenem PM mi pro některé další konkrétnější triky, které jsme se naučili. Žádný z nich se neosvědčil na 100%. Začínají být velmi dobré

crazylabs

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
když jste z německa, můžeme vám pomoci s anonymem "DHL Packstation", jeho práce je snadná, potřebujete jen starý smartphone, otevřenou wlan a prodejce tam může poslat per DHL nebo poštu.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Objednal jsem si tedy produkt až domů. Mohli byste si ho nechat poslat ke kamarádovi nebo sousedovi a pokusit se ho nenápadně vyzvednout, ale to se komplikuje a zahrnuje více lidí, což se mi nelíbí.

Dobrý prodejce vás požádá, abyste mu poslali údaje o odeslání zašifrované pomocí PGP (to by se mělo dělat vždy. Zajišťuje, že adresu uvidí pouze prodejce.) Pokud nepoužíváte pgp, musíte se ho opravdu naučit a využívat.
Prodejce obvykle zašle váš produkt skrytě tak, že ho zamaskuje jako něco jiného a podle potřeby vakuově zapečetí. Obecně platí, že normálně vypadající balíček je snad nepozorován jako všechny ostatní balíčky.

V USA se mrtvé schránky nepoužívají tak často, jak bychom měli.

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Dobře, jdu se vzdělávat v oblasti PGP. To, co potřebujeme v USA, je dobrý vstupní bod, abychom se dostali do země, a pak regionální mrtvé kapky odtud.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
S tím souhlasím. Přál bych si vědět více o tom, jak to dělají prodejci v jiných zemích.

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Použijte adresu souseda, čeká tam na předpokládaný čas příjezdu

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Nevím, jestli je to trend, ale viděl jsem, že se to hodně rozmohlo.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Jo, viděl bych to špatně. Možná kdybyste nějakou dobu seděli doma, mohlo by to být lepší?

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
93
Pokud znáte někoho, kdo pracuje v Resthome.