Looking for a vendor Prodával by některý z dodavatelů činidel soupravy pro syntézu?

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Chtěl bych si koupit sadu činidel pro výrobu amfetaminu v malém měřítku, ale pro první výrobu amfetaminu, kdy mám zkušenosti pouze s extrakcí dmt ve velkém měřítku, bych nechtěl utrácet další peníze. Nechce mi někdo pomoci prodat vše, co potřebuji pro malou syntézu amfetaminu? Sledoval bych https://bbgate.com/threads/the-easiest-way-to-make-amphetamine-in-the-kitchen.6950/
Nemůžu sehnat fenylnitropropen ani rtuť v Litvě, i když mám reshipy i v Lotyšsku, Polsku a Německu, abych se vyhnul celním poplatkům.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,811
Deals
666

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Ano, požádal jsem o bezplatný, ale chtěl bych mít co největší šanci ho získat a místo toho bych zaplatil za samotnou sadu

View previous replies…

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,811
Deals
666
V blízké budoucnosti začneme prodávat sady s možností získat zpět peníze, když napíšete podrobnou recenzi syntézy a poté prodáte hotový výrobek prostřednictvím našeho trhu. Do té doby můžete sadu získat zdarma.

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Dostal bych sadu, kdybych se podělil o svou metodu extrakce DMT? S největší pravděpodobností ji mohu vyrobit, což zabere celkem asi 1-2 hodiny haha STB

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
337
Zvolil bych redukci Al/Hg p2np počínaje 5-7 g substrátu nebo NaBH4/CuCl2, kde 10-15 g p2np je mnohem méně rizikové a tato stupnice je ideální pro učení opakováním. Měl by ses také naučit, že škálování, zejména amalgámového postupu je třeba se bát a nikdy by se člověk neměl pokoušet o desetinásobné zvětšení rozsahu, aniž by dokonale prováděl stále více, ale pomalejším tempem rozsah přípravy. S přípravou 100 g je třeba zacházet se seriózními zkušenostmi a vybavením.