Ya Ba pilulky

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Jakékoli informace týkající se této syntézy by byly skvělé. Je to podobné jako u pervitinu, myslím. Je to určitě stimulační droga. Najde se někdo?

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Yaba yaba je název pervitinu v Tailandu, když jsem tam před několika lety byl.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
Podle psychonautwiki je yaba jiný název pro pervitin ^^;

nicméně wikipedie uvádí, že je to směs pervitinu a kofeinu, a navíc se dodává ve formě tablet. tak jako tak to není nová droga ^_^.

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Vlastně se těším na proces její syntézy. Já sám jsem užívání této pilulky zažil už dávno předtím. Takže jsem nečekal, že to někdo bude považovat za nový lék.

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
no, stačí si pořídit pervitin (průvodce syntézou), kofeinový prášek, vhodné pojivo (můžu ti nějaké najít, jestli chceš) a lis na pilulky (průvodce lisováním pilulek).

A možná nějaké červené potravinářské barvivo, aby to bylo autentičtější ^^;

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Lol. Máte nějaké zkušenosti se syntézou? Prosím, zveřejněte podrobně celý postup. To bych opravdu ocenil. A pro tvou informaci, pilulky jsou mnohem levnější než cena pervitinu u nás. Chuť je velmi odlišná a kvalita je více 2 nebo 3 krát silnější než pervitin z vlastní zkušenosti. Obvykle se smíchají s pervitinem jako minule, což jsem také udělal. Tak doufám, že o tom něco vymyslíte.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
Nemám osobní zkušenost, ale provedl jsem nějaký výzkum. existují různé způsoby, jak syntetizovat, je více způsobů, jak stáhnout kočku z kůže ^^;

dejte mi vědět, který z nich chcete provést, a já se vám pokusím pomoci (srovnání syntézy).

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
To je v pořádku. Myslím, že je lepší, když vám s tím poradí někdo z chemického prostředí, pokud s tím nemáte žádné zkušenosti. Domnívám se, že to není velmi podobné jako syntetizovat pervitin nebo amfetamin, protože mezi pilulkami yaba a pervitinem/ampfetaminem je velmi velký rozdíl v ceně. A to by se odráželo od použité položky/reagentu. Nechápejte se špatně. Ale díky.

• Like
Reactions: vis

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
.

Last edited:
  • Like