Question 🙏Παρακαλώ βοηθήστε με να μπω στην παραγωγή και τη σύνθεση💊

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Γεια σας, είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ και πραγματικά χαίρομαι που επιτέλους βρήκα ανθρώπους που έχουν τις γνώσεις που έψαχνα!

Έτσι έχω ήδη σχεδόν τελειώσει μια πρέσα για χάπια, παρήγαγα dmt με επιτυχία εξήγαγα συμπυκνώματα ζιζανίων, ανακάτευα άπαχο κ.λπ. και στόχος μου είναι να κατανοήσω και να μπω στην παραγωγή/σύνθεση διαφόρων ουσιών.

Νομίζω ότι για την αρχή μετά την παραγωγή dmt το καλύτερο πιθανό βήμα θα ήταν να αρχίσω να παράγω 4mmc γιατί η "εύκολη σύνθεση" που έχω βρει εδώ είναι κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος τρόπος για να μπω στην παραγωγή μιας ουσίας με μεγάλη ζήτηση και λίγους μόνο προμηθευτές.

Το ερώτημά μου λοιπόν είναι, υπάρχει κάτι που πρέπει να παράγω πρώτα πριν αρχίσω να ασχολούμαι με το 4mmc. Και υπάρχουν άλλες ουσίες που μπορώ να παράγω περισσότερο και λιγότερο "εύκολα".

Υπάρχει κάποιος πρόθυμος να με καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση,όσον αφορά τον εξοπλισμό που θα χρειαστώ (μαγνητικός αναδευτήρας κλπ).

Και από πού μπορώ να πάρω τις ουσίες που αποστέλλονται εύκολα στην Αυστρία;

Τι εξοπλισμό πρέπει να πάρω ,ειδικά για άλλες εκχυλίσεις/συνθέσεις όπως wel.

Θα ήταν υπέροχο αν κάποιος είναι πρόθυμος ένας ενδιαφερόμενος νεοεισερχόμενος με λίγη εμπειρία να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες!

Χαιρετισμούς 🙏 και ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Ψάχνω ακόμα για κάποιον να με προμηθεύσει με χημικές ουσίες μικρής κλίμακας στην αρχή.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Μερικές φορές μπορεί να αγοραστούν. Μερικές φορές μπορούν να διαχωριστούν από τα χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης ή αυτοκινήτων ή τα απολυμαντικά βαφής ect. Μερικές φορές πρέπει απλώς να τα συνθέσετε. Το 4mmc φαίνεται εύκολο μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να πάρετε την 2-β-4-μεθυλοπροπριοφαινόνη. Με τον ίδιο τρόπο πολλά ναρκωτικά είναι εύκολο να παρασκευαστούν. Αν έπρεπε να ξεκινήσετε με το προπιονικό οξύ και να φτιάξετε χλωριούχο προπροινύλιο για να φτιάξετε προπριοφαινόνη για να φτιάξετε παραμεθυλοπροπριοφαινόνη για να φτιάξετε 2-βρωμο-4-με-προπριοφαινόνη δεν θα το λέγατε εύκολο.
Αν
Θέλετε βοήθεια θα πρέπει τουλάχιστον να επιλέξετε τι θα φτιάξετε και να κάνετε την προκαταρκτική δουλειά. Μπορείτε να φάτε από το χέρι μου, αλλά δεν θα σας δώσω ένα μπουκάλι...

Í1yk721hk41c1khym1

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
>Αν έπρεπε να ξεκινήσετε με το προπιονικό οξύ και να φτιάξετε χλωριούχο προπροινύλιο για να φτιάξετε προπριοφαινόνη για να φτιάξετε παραμεθυλοπροπριοφαινόνη για να φτιάξετε 2-βρωμο-4- Me-προπριοφαινόνη δεν θα το λέγατε εύκολο.

Θα το κάνω αυτό στο μπαλκόνι μου. Μπορώ να ξεκινήσω από μεθανόλη και λευκόχρυσο που εξάγεται από καταλυτικούς μετατροπείς ή πρέπει να κάψω και δικό μου θείο;

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Είναι περισσότερο για το τι εξοπλισμό έχετε παράγοντας οτιδήποτε είναι εύκολο αν έχετε έναν καλό εξοπλισμό.
4-mmc και παρόμοιες ενώσεις είναι βασικά μόνο μείωση λίγο μαγείρεμα και τράβηγμα έξω με μη πολικό διαλύτη τότε κρυστάλλωση γίνεται.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
303
Μπορώ να σας προτείνω αυτό που χρειάζεστε και έχω την τεχνογνωσία.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Το κάνει. Αν τρέξει στον τηλεφωνικό θάλαμο ή στη φορητή τουαλέτα, θα βγει με μια κάπα και ένα εσώρουχο πάνω από το κολάν του

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Ένα σετ γυαλιών χημείας με περίπου 40 τεμάχια θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με μια θερμή πλάκα ανάδευσης. Θα το ονομάσω αυτό 250 δολάρια. Αλλά αυτό είναι πολύ βασικό και θα μπείτε σε αυτό 500 δολάρια για να μπορέσετε να κάνετε χημεία στο κολέγιο 101. Η Walmart έχει ένα σετ VEVOR 1000ML 29 τεμαχίων σε πώληση αυτή τη στιγμή για 99 δολάρια! Θα μπορούσατε να πάρετε ένα φθηνότερο αν προσπαθήσατε σκληρά, αλλά σε σύγκριση με το πραγματικά φθηνό γυαλί είναι μια αξιοπρεπής ser

Last edited:

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
303
Το κιτ της vevor μου λείπει μόνο ένα θερμόμετρο σε ένα χρόνο εργασίας... αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά καλό.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Δεν μου πήρε πολύ καιρό να σπάσω ούτε το θερμόμετρο μου, αλλά η θερμαντική μου πλάκα έχει έναν αισθητήρα και έχω ένα θερμοστοιχείο που μπορώ να συνδέσω στον ελεγκτή pid μου που θα μετράει απλώς τη θερμοκρασία ή υπάρχει ένα ενσωματωμένο στο πηνίο που θα θερμαίνεται και θα κρατάει μια θερμοκρασία

Rafa

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Bro δώστε μου ένα pm

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Έχω ξοδέψει 3 φορές περισσότερα χρήματα για ένα hoplate από όσα θα έπρεπε να ξοδέψει ένας άνθρωπος. Το πρώτο που αγόρασα ήταν ένα πράγμα αξίας 60-70 δολαρίων το ένα, μαζί με το άλλο. Δεν έβραζε νερό ΠΟΤΕ! Στην πραγματικότητα δεν θα πήγαινε πάνω από 100 ° C είχε ένα θερμίστορ για να το σταματήσει. Έτσι το αποσυναρμολόγησα και το θερμαντικό στοιχείο δεν ήταν τίποτα, σαν ένα φτηνό σεσουάρ μαλλιών. Λεπτά σύρματα τυλιγμένα γύρω από ένα δέντρο από αλουμινένιο χαρτόνι. Ισχυριζόταν ότι είχε 100 watt. Η θέρμανση με 100 βατ δεν κάνει τη δουλειά. Έβαλα έναν καυστήρα σόμπας 1600 watt σε αυτό, αλλά η μαγνητική ροή ήταν τόσο ισχυρή που ο μαγνήτης δεν ανακατευόταν, μετά έλιωσε σε μια λακκούβα. Στη συνέχεια πήρα ένα μεταχειρισμένο sms από το ebay. Ήταν 100 δολάρια και όταν το πήρα, ανακάτευε μόνο ξεκινώντας από τις 400 στροφές ανά λεπτό και του έλειπε ένα πόδι και έτσι παραπονέθηκα και πήρα το 50% πίσω. Η επιδιόρθωση της ανάδευσης ήταν εύκολη, υπάρχει ένα ποτενσιόμετρο ακριβώς πάνω στο ποτενσιόμετρο που ρυθμίζει την ταχύτητα, απλά έπρεπε να το γυρίσω προς τα κάτω. Ήταν 500watts και θα έβραζε ένα φλιτζάνι νερό σε 4 λεπτά. Ο καυστήρας πήγε έξω και δεν μπορούσα να βρω μια αντικατάσταση που ήταν λιγότερο το πλήρωσα για το πράγμα, πηγαίνω πήρα έναν αναπτήρα άνθρακα και τον λύγισα για να χωρέσει το κομμάτι του στοιχείου, το οποίο λειτούργησε, αλλά φοβόμουν να το αφήσω χωρίς επιτήρηση. Έτσι τελικά δάγκωσα τη σφαίρα και αγόρασα ένα vevor 150 δολαρίων με θέρμανση 500 Watt και ψηφιακή ένδειξη και έναν αισθητήρα. Ισχυρίζεται ότι είναι καλό για 5 λίτρα. Η ανάδευση είναι λίγο αδύναμη όμως. Ο ίδιος ο μαγνήτης είναι αδύναμος. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας, πάρτε θέρμανση 500watt θα σας σώσει από τη σπατάλη των χρημάτων σας.