Question 2b3m & Προκαΐνη / κοκαΐνη κοπής

Vansnuifwijk

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Γεια σε όλους,

Έχω κάποια εμπειρία στη χημική σκηνή, αλλά im αγωνίζονται με μερικά από τα πράγματα.

1) Θα ήθελα να εγκαταστήσω μικρής κλίμακας παραγωγή 3mmc για τον εαυτό μου. Το μόνο πράγμα είναι ότι every1 μιλάει εδώ για 2b4m υπάρχει επίσης some1 που αγόρασε επιτυχώς 2b3m εδώ;

2) Ο συνεργάτης μου ψάχνει για κάποιον που μπορεί να βοηθήσει στην κοπή κοκ με τούβλα προκίνης, θα πληρωθεί.

Ελπίζω ότι εσείς μπορείτε να με βοηθήσετε ;)

Ευχαριστώ!

vansnuifwijk

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Θα υποθέσω ότι είναι επειδή όλα όσα είπατε εκεί είναι προσβλητικά και αδαή. Φυσικά και δεν έχεις εμπειρία στη χημεία γιατί με τη γραμματική που χρησιμοποιείς θα σε διώξουν από το εργαστήριο. Προτρέπουμε τους ανθρώπους να μην κόβουν τα φάρμακα, αλλά αντίθετα να χρεώνουν περισσότερα. Κυρίως βλέπουμε τους ανθρώπους που κόβουν ναρκωτικά ως τεράστια καθάρματα και μικροκλέφτες χαμηλής ηθικής αξίας. Πιθανότατα κάνατε αναρτήσεις που έμοιαζαν με διαφήμιση για να προσλάβετε κάποιον ή να αγοράσετε κάτι. Υπάρχει μόνο ένα μέρος γι' αυτό η αγορά και η δημοσίευσή τους στο φόρουμ ή στη συνομιλία αποτελεί αδίκημα που μπορεί να απαγορευτεί
Βάζω στοίχημα 5 δολάρια ότι κάνατε se eral posts και δεν έχετε καν διαβάσει τους rul3s. Βρίσκονται στο b9ttom κάθε σελίδας κάτω από τους κανόνες.

Vansnuifwijk2

Don't buy from me
New Member
Language
🇳🇱
Reaction score
0
Lol ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά τα αγγλικά είναι η 3η γλώσσα μου, οπότε το να με καρφώνεις στη γραμματική είναι απλά ένας κακός λόγος. Πάω στοίχημα ότι ως Αμερικανός mod τα αγγλικά είναι η μόνη σας γλώσσα. Υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί εδώ μέσα που προσφέρουν βοήθεια με αντάλλαγμα €, το έχουν ακόμα και στο βιογραφικό τους, τι γίνεται με αυτούς;

Στην υγειά σας

auc

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
18
Από ποια χώρα είστε;