3-CMC σε αντιδραστήρα 100 λίτρων, ποια διαδρομή είναι πιο αποτελεσματική ή/και ευκολότερη;

bubbler

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Γεια σας,

Εάν θέλω να κάνω 3-CMC σε αντιδραστήρα 100L με σύστημα ψύξης/θέρμανσης, ποια σύνθεση είναι η καλύτερη για αυτή την κλίμακα; Και πρέπει να επιλέξω μεταξύ εύκολης Ή φθηνής αντίδρασης ή υπάρχει μια μέση οδός για να πάρω λίγο και από τα δύο;

Ποια θα ήταν η αναλογία των χημικών ουσιών για να λειτουργήσει ο αντιδραστήρας στη μέγιστη χωρητικότητα σε μία παρτίδα;

Ευχαριστώ

bubbler

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Θα ήμουν ευτυχής αν οι παλιοί του φόρουμ μου έδιναν επίσης κάποια συμβολή =) Είδα ότι ο @William Dampier έχει δώσει κάποιες συμβουλές σχετικά με τις αντιδράσεις cmc, ο @G.Patton επίσης. Έχω επίσης δει τον @The-Hive σε κάποιες συζητήσεις =) Ελπίζω να ξεκινήσει η συζήτηση.

Έχω διαβάσει τα νήματα όπου συζητούνται παρτίδες των 100g από 3-cmc, αλλά τώρα θα ήθελα να πάρω κάποιες υποδείξεις για να το κάνω και σε αντιδραστήρα με πιο επαγγελματικό τρόπο.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Γεια σας, ο καλύτερος τρόπος από την 3'-χλωρο-2-βρωμοπροπιοφαινόνη, άμεση υποκατάσταση πυρηνόφιλη, παρόμοια με την 4-mmc. Έχετε πάρει 3-cmc από παρτίδα μικρής κλίμακας;

bubbler

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Όσον αφορά τον διαλύτη νομίζω ότι θα προτιμούσα το DCM λόγω της εύκολης πρόσβασης, εκτός αν λέτε το αντίθετο;

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
254
Deals
1
Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι, είναι αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και τι χημικές ουσίες μπορείτε να πάρετε @Netflix κάνει 100g παρτίδα με 300ml DCM shake and bake στυλ ή οξικού αιθυλεστέρα αντί για DCM μικρότερο χρόνο αντίδρασης

bubbler

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ευχαριστώ για την απάντηση, ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση =)

"Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι, είναι αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα" γι 'αυτό ήρθα εδώ για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε μαζί τι θα μου ταιριάζει καλύτερα σε αυτή την κλίμακα παρτίδας, οπότε θα ήμουν σούπερ ευγνώμων με κάποιες περισσότερες ιδέες και εισροές σχετικά με αυτό... Νομίζω ότι θα πρέπει να συζητήσω ή τουλάχιστον να κατανοήσω τα up/downsides των διαφορετικών διαδρομών αντίδρασης πριν αποφασίσω τι θα ήταν κατάλληλο για μένα.

Έτσι DCM σε σύγκριση με το τι χρειάζεται περισσότερο χρόνο; Έχω δει πολλές πληροφορίες διάσπαρτες σχετικά με την CMC, οπότε τώρα θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω τα πάντα σε αυτό το νήμα.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
254
Deals
1
Ακολουθήστε το @Netflix που είναι η πιο εύκολη μέθοδος. Μπορείτε όλοι έτσι να κοιτάξετε στην ενότητα Ερωτήσεις και απαντήσεις όπου θα βρείτε πολλές περισσότερες πληροφορίες