4-mmc and pitfalls during oxidation and production

zetvasa9

Don't buy from me
New Member
Language
🇷🇺
Reaction score
1
Γεια σας, αγαπητοί σύντροφοι, έχω μια ερώτηση σχετικά με το (Mefa) 4-mmc. Πώς να επιστρέψετε το 4-mmc στο αλεύρι μετά από προσπάθεια οξίνισης με υδατικό υδροχλωρικό οξύ. Η μέθοδος είναι να το στείλουμε κατευθείαν σε κρυστάλλωση, αλλά δυστυχώς η εισροή από 4 κιλά Bk-4 είναι μόνο 800γρ. Παρά το γεγονός ότι όταν δούλεψα μέσω αλεύρου, η έξοδος ήταν 70%. :(. Εδώ έχω περίπου 60 λίτρα mefa σε διαλύτη και νερό, πείτε μου πώς μπορώ να το μετατρέψω από αυτή τη βάση σε αλεύρι. Συγγνώμη για την σπασμένη γλώσσα. Ίσως σύντομα θα είμαστε στην ΕΕ. Θα είμαι πολύ ευγνώμων αν κάποιος βοηθήσει. Είμαι έτοιμος να ευχαριστήσω κάποιον που γνωρίζει πολύ καλά το 4-mmc και θα βοηθήσει να εδραιωθεί η παραγωγή, αφού από 50 λίτρα MPF δεν πήραμε πάνω από 10 κιλά.

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
119
Κατά την οξίνιση με HCl (aq) το άλας 4MMC.HCl καθιζάνει και το διάλυμα μετατρέπεται σε πολτό. Το φιλτράρετε και λαμβάνετε μια πάστα, την ξεπλένετε με ακετόνη για να απομακρύνετε τα υπολείμματα του διαλύτη και του οξέος, βάζετε την πάστα σε ένα δίσκο απλωμένη σε ένα λεπτό στρώμα, αφήνετε την ακετόνη να εξατμιστεί και voila: έχετε σκόνη 4MMC.HCl. Ωστόσο, η σκόνη θα πρέπει να ανακρυσταλλωθεί για να καθαριστεί το τελικό προϊόν.

Precursor-hk

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Deleted

zetvasa9

Don't buy from me
New Member
Language
🇷🇺
Reaction score
1
Πώς αυτοί οι τύποι παίρνουν τέτοιους όγκους κρυστάλλων;
Έχω συναντήσει αυτή την ερώτηση πολλές φορές, αλλά κανείς δεν δίνει την απάντηση :( ποιο είναι το μυστικό

Attachments

• qWT413B6Qy.png
    qWT413B6Qy.png
    79.1 KB · Views: 29
View previous replies…

zetvasa9

Don't buy from me
New Member
Language
🇷🇺
Reaction score
1
Χρησιμοποιούμε τακτική εξάτμιση σε γυάλινους δίσκους μετά την οξίνιση. Δοκιμάσαμε πολλές μεθόδους, αλλά καμία από αυτές δεν έδωσε κανονικά αποτελέσματα.

HardWork

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Απλώς πρέπει πρώτα να παρασκευάσετε σκόνη και αργότερα να την ανακρυσταλλώσετε.