Question 4MMC (Μεφεδρόνη)

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Γεια σας,

Σκοπεύω να βάλω την πρώτη μου εμπειρία στον συνθετικό κόσμο με τη Μεφεδρόνη.

Τώρα δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με αυτό το φάρμακο, ήμουν περίεργος για μερικά πράγματα. Θα ήθελα να μάθω από ανθρώπους με εμπειρία με αυτό το φάρμακο.

1. Πόσο δημοφιλές είναι αυτό το προϊόν στη χώρα σας;
2. Ποιες είναι οι τιμές του 4MMC χύμα. από 1kg έως ... (για τους ανθρώπους με πραγματική γνώση αυτού του προϊόντος)

Είμαι περίεργος για αυτό. Σκοπεύω να προσφέρω τα πάντα σε καθαρή μορφή όταν έρθει αυτή η στιγμή. Γι' αυτό παρακαλείστε να δώσετε πληροφορίες σχετικά με αυτό με εμπειρία ή σχετικά με τις τιμές που γνωρίζετε. Έτσι ώστε να μπορώ να εκτιμήσω για τον εαυτό μου. Ειδικά για τη δημοτικότητα του προϊόντος, θέλω να μάθω περισσότερα και για την τιμή σε BULK.

Μπορείτε επίσης να αναφέρετε αν αγοράσατε 4MMC από αντιπρόσωπο και πόσο σας κόστισε. Στη συνέχεια, μπορώ να κάνω τη δική μου εκτίμηση.
Θα ήθελα να ακούσω από διαφορετικούς ανθρώπους και θέσεις τις γνώσεις τους για το 4MMC.

Σας ευχαριστώ όλους;)

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Η μεφεδρόνη γίνεται απίστευτα δημοφιλής όπου και αν εμφανίζεται. Όσον αφορά τις τιμές, αξίζει να εξετάσετε την τοπική αγορά και τη διαθεσιμότητα των αντιδραστηρίων για τη σύνθεση. Η μέση τιμή αγοράς για 1 κιλό ποιοτικού προϊόντος θα κυμαίνεται από 8.000 δολάρια και άνω.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Γεια σας.

"1. Πόσο δημοφιλές είναι αυτό το προϊόν στη χώρα σας;"
Η μεφεδρόνη και άλλες καθινόνες έγιναν εξαιρετικά "δημοφιλείς" και χρησιμοποιούνται στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης, της ΚΑΚ (Ρωσία,Λευκορωσία,Ουκρανία) και του Ηνωμένου Βασιλείου παράλληλα με τις Κάτω Χώρες και τις γύρω χώρες. Αυτό δεν ήταν πάντα έτσι, βέβαια πρώτα όταν οι συνθετικές καθινόνες έκαναν θραύση μέσα στους κόσμους των χρηστών ναρκωτικών η μεφεδρόνη δεν χρησιμοποιούνταν κυρίως όπως από το "κανονικό" άτομο χρήστη ναρκωτικών [στις περιοχές που αναφέρθηκαν παραπάνω], βέβαια ήταν πιο εύκολα προσβάσιμη και φθηνότερη στην αγορά. Σήμερα όμως shitty-batches συνθετικών καθινόνων (4mmc,4cmc,3cmc) ή βασικά οποιαδήποτε ουσία HCl που μπορεί να κρυσταλλωθεί σε κρυστάλλους που είναι ευχάριστοι στα μάτια, και καίνε περισσότερο (οι περισσότεροι πιστεύουν στην ηλίθια παρανόηση ότι όσο περισσότερο καίει τόσο πιο δυνατό είναι..), και είναι διαχειρίσιμο με εισπνοή. Και αυτοί οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν τι είδους ουσία αγοράζουν, αποκαλούν σχεδόν όλες τις καθινόνες "κρύσταλλοι"..
*Επειδήμε το "αυτοί" μιλούσα για το στατιστικά μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων κυρίως στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

"2. Ποιες είναι οι τιμές της 4MMC χύμα. από 1 κιλό έως ..."
Εξαρτάται από κάποιους σοβαρούς παράγοντες, ποιότητα, διαφορά στις αναλογίες των στερεοϊσομερών σε διαφορετικές παρτίδες, περιοχή. Αλλά για να μιλήσουμε για ένα μέσο όρο οπουδήποτε από 7500-10000 ευρώ (όπως και πάλι ανάλογα με τους προαναφερθέντες παράγοντες) ζητείται για τη μεφεδρόνη σε τιμές αγοράς.

"αν αγοράζατε 4MMC από έναν έμπορο και πόσο σας κόστιζε"
Δεν θα ήμουν ποτέ τόσο ηλίθιος ώστε να αγοράσω τη σαβούρα που θα πουλούσαν ως μεφεδρόνη εδώ στους δρόμους, αλλά έχω δοκιμάσει αρκετές παρτίδες μεφεδρόνης από Πολωνούς πωλητές. Αλλά για να απαντήσω πρώτα στο ερώτημά σου εδώ στους δρόμους ένα γραμμάριο "κρυστάλλου" [που μπορεί να περιέχει από 4mmc έως 3cmc, φυσικά κομμένο στη λήθη και πραγματικά βρώμικο] θα πήγαινε 30-40 ευρώ το γραμμάριο.

Αν σκοπεύετε να παράγετε Μεφεδρόνη σε μεγαλύτερη κλίμακα φροντίστε να δώσετε προσοχή ώστε να μην βιαστείτε σε κανένα βήμα κατά τη σύνθεση, η οξείδωση & οι ακαθαρσίες είναι πολύ εύκολο να επιτευχθούν αν δεν ακολουθήσετε αυστηρά τους κανόνες κατά τη σύνθεση αυτής της ουσίας.

Μετά την ολοκλήρωση της κρυστάλλωσης, συνιστώνται ανεπιφύλακτα πολλαπλές επανακρυσταλλώσεις, καθώς οι περισσότεροι πωλητές μεφεδρόνης πωλούν σκατένια δύσοσμη καυστική μεφεδρόνη, η οποία θα μπορούσε να αποφευχθεί σε ένα ποσοστό % εάν δεν βιάζονταν τα βήματα και καθάριζαν & επανακρυσταλλοποιούσαν το προϊόν με προσοχή.

Επίσης, δώστε προσοχή στις αναλογίες των στερεοϊσομερών, καθώς το ισομερές dextro έχει πιο κυρίαρχη ντοπαμινεργική επίδραση, λιγότερη νορεπινεφρίνη & σεροτονινεργική συγγένεια. Ενώ το αριστερό ισομερές είναι πιο κυρίαρχο στη σεροτονινεργική & νορεπινεφρινική συγγένεια, αλλά λιγότερο στη ντοπαμινεργική.

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Σέβομαι τον χρόνο και την προσπάθειά σας για το μήνυμα. Σας ευχαριστώ γι' αυτό.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Δεν υπάρχουν προβλήματα. Ενημερώστε με αν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τη μεφεδρόνη ή άλλες συνθετικές καθινόνες στο πλαίσιο αυτού του νήματος.

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
made meph είναι πολύ φθηνό και εύκολο να γίνει 1kg 4mmc στην Πολωνία είναι περίπου 14.000 PLN έως 16.000 PLN

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Είναι δυνατόν να συναντήσετε 300-500 δολάρια στην αγορά αντιδραστηρίων για 1 κιλό μεφεδρόνης

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
Για την παραγωγή 1 κιλού 4mmc, η τιμή είναι 300 δολάρια