Question 4mmc problems help

enriqe1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Γεια σας.
Κάνω τα πάντα σύμφωνα με την ταινία.
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/media/mephedrone-hydrobromide-synthesis.57/

Μετά το διαχωρισμό, στραγγίζω το λάδι από το ανώτερο στρώμα σε ένα κρύο ποτήρι ζέσεως, στη συνέχεια προσθέτω 500 ml παγωμένης ακετόνης και το χρώμα αρχίζει να αλλάζει σε κόκκινο και όλο και πιο αιματηρό. Το ph σε αυτό το σημείο είναι περίπου 8.
Μετά από σταδιακή προσθήκη υδροβρωμικού οξέος 48%, το ελιξίριο αρχίζει να αλλάζει σε σκούρο χρώμα και στη συνέχεια, αφού προσθέσω περαιτέρω σταγόνες και αποκτήσω PH μεταξύ 4-5, το χρώμα γίνεται ελαφρώς κοκκινωπό καφέ. Δεν υπάρχει καθόλου αντίδραση καταβύθισης των αλάτων της μεφεδρόνης από το διάλυμα. Το διάλυμα εξακολουθεί να είναι υγρό. από τι μπορεί να οφείλεται αυτό;

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Υπερβολική οξίνιση. Όταν το διάλυμα έγινε διαυγές αφού ήταν αδιαφανές σημαίνει ότι πιθανότατα έχετε υπερ-οξινίσει, αυτό θα μπορούσε επίσης να οφείλεται στην παρουσία νερού στην ελεύθερη βάση, μην ξεχάσετε να στεγνώσετε την ελεύθερη βάση σας με άνυδρο MgSO4

enriqe1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Και πώς πρέπει να το στεγνώσω με MgSO4;

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Προσθέστε ανυδρικό MgSO4 στην ελεύθερη βάση μετά το διαχωρισμό. Και στραγγίστε το πριν από την οξίνιση. Επίσης μην οξινίζετε σε pH μικρότερο του 5 νομίζω ότι είναι gok όξινο στοχεύστε σε 5,5-6.

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
***Διόρθωση: μην οξύνετε σε pH μικρότερο του 5, νομίζω ότι είναι καλό να στοχεύετε σε pH 5,5-6. ***

enriqe1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
εντάξει, ευχαριστώ για τις καλές συμβουλές, αλλά πες μου, φίλε μου, πόσα mgSo4 προσθέτεις και πώς το στραγγίζεις;

το βίντεο αναφέρει pH 4-5 αλλά μπορείς να δεις ακόμα και ότι το χαρτί λίθμου στο βίντεο έχει ανοιχτό κίτρινο χρώμα και όπως αναφέρεις, νομίζω ότι ήταν γύρω στο 5-6.

μια ακόμα ερώτηση, για πόσο καιρό πρέπει να διαχωρίζονται αυτά τα στρώματα; Μήπως πρέπει να τα αφήσω για μερικές ώρες για να διαχωριστούν σωστά;

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Δεν έχει σημασία πόσο ανυδρικό MgSO4 προσθέτετε, αλλά ως γενικός κανόνας θα πρέπει να προσθέσετε μερικά κομμάτια και αν αρχίσουν να κολλάνε μεταξύ τους και αρχίσουν να κολλάνε στη φιάλη, τότε θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερα. Όσον αφορά το διαχωρισμό των στρωμάτων θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να μπορείτε να δείτε καθαρά τη διαφορά μεταξύ των δύο αυτό συνήθως είναι θέμα δευτερολέπτων, λεπτών το πολύ.