Γεια σε όλους,
το έχω καταλάβει σωστά....
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θειικό οξύ με καθαρότητα μόνο 15% για να φτιάξετε θειική αμφεταμίνη από Α-Οίλ (βάση αμφεταμίνης)?
Τι γίνεται με το υδροχλωρικό οξύ 30-33% τεχν. 250ml; Τι λαμβάνετε ως αποτέλεσμα της χρήσης υδροχλωρικού οξέος, αν είναι καν δυνατόν; υδροχλωρική αμφεταμίνη....
Και τι γίνεται με το 39% καθαρό φωσφορικό οξύ; Αυτό είναι πιθανώς φωσφορική αμφεταμίνη;
Ή μήπως έκανα εντελώς λάθος και χρειάζεσαι πάντα τα οξέα με την υψηλότερη καθαρότητα, δηλαδή 96-99%.
Τι άλλο χρειάζεσαι για να φτιάξεις αμφεταμίνη από Α-έλαιο; Έχω ακούσει ότι χρειάζεσαι επίσης καθαρή μεθανόλη, είναι αλήθεια αυτό;
Έχω μια καλή πηγή για καθαρή μεθανόλη, ίσως οι περισσότεροι από εσάς την γνωρίζετε ήδη, "Tankpatronen" / "fuel cartridges"....
Στη Γερμανία δεν μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα χημικά σε τόσο υψηλή καθαρότητα... Ή έχετε σχέσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους....
Υπάρχουν κάπου στο φόρουμ οδηγίες για το πώς να γίνει η διαδικασία βήμα προς βήμα ή μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα σύνδεσμο για παράδειγμα;
Ξέρω ότι Α-έλαιο + θειικό οξύ = θειική αμφεταμίνη.
Αλλά δεν ξέρω πώς λειτουργεί η όλη διαδικασία, δεν μπορεί να χρειάζονται μόνο δύο πράγματα, Α-έλαιο και θειικό οξύ.....
Θα ήταν υπέροχο αν κάποιος μπορούσε να με διαφωτίσει!
Επειδή έχω λίγο A-Oil αυτή τη στιγμή, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό
ευγενικούς χαιρετισμούς
Dis
Εντάξει, κάποιες ερωτήσεις απαντήθηκαν, είδα το βίντεο όπου φτιάχνει αμφεταμίνη freebase, στη συνέχεια αναμειγνύει ακετόνη με θειικό οξύ και το ρίχνει αυτό στην freebase σταγόνα-σταγόνα μέχρι να κατακρημνιστεί και το pH να είναι σωστό.
Αυτό σημαίνει ότι χρειάζομαι μόνο θειικό οξύ και ακετόνη για να φτιάξω θειική αμφεταμίνη από το Α-Ελαιο;
Αλλά τι γίνεται με την καθαρότητα των συστατικών που ανέφερα παραπάνω, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις, απλά από περιέργεια....