Θα μπορούσε να γίνει προσγείωση με τη σωστή μυστικότητα, η Γερμανία δεν είναι μια από τις χώρες που αντιμετωπίζουμε πρόβλημα, αλλά τα έξοδα αποστολής είναι τρελά ( για να σας στείλω κάτι ξεκινάει από 20 δολάρια για το μικρότερο πακέτο. Εκτιμώ την προσφορά, θα μπορούσα να σας δείξω το πορτοφόλι μου και ότι πληρώνω για δείγματα που μου προσφέρονται δωρεάν, επειδή υποστηρίζω τους πωλητές μας και ένα δωρεάν δείγμα δεν είναι δωρεάν για τον πωλητή. Έχω άλλα 2 δωρεάν δείγματα από την Ευρώπη τα οποία δεν έχω επιδιώξει. Αφήστε τα φτωχά παιδιά να πάρουν τα δείγματα. Γνωρίζατε ότι εγώ ο ίδιος δίνω δωρεάν δείγματα! Επί του παρόντος, πείτε μου τι θέλετε και θα το βρω. Η HEISENBURG πληρώνει στην πραγματικότητα το λογαριασμό και δίνει τα δείγματα, εγώ είμαι απλώς ο αντιπρόσωπος γι' αυτό στις ΗΠΑ. Αν μπορούσαμε να πείσουμε την Judy Lui Who( δεν είναι πραγματικό όνομα) να φέρει αυτή την παλέτα με τη βελαραφαινόνη στην αποθήκη της στην πολιτεία, θα αγόραζα όλο το πράγμα. Το βελαριάνιο (το φυτό) είναι ένα χωροκατακτητικό είδος εδώ, οπότε θα μπορούσα να ξεκινήσω από εκεί, και σε 15 σύντομες συνθέσεις να γκριζάρω το δρόμο μου.