Question Διευθύνσεις σε νήματα Escrow (χωρίς pgp); Αποστολή XMR απευθείας αντί για Escrow;

nicehat

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Γεια σας BB, είμαι αρκετά νέος εδώ και διαβάζω ό,τι μπορώ να βρω εδώ και μέρες, αλλά δεν έχω δει τίποτα σχετικά με το πώς χειρίζεται η BB τις διευθύνσεις χωρίς PGP; Είναι ασφαλές να στείλω διεύθυνση αλληλογραφίας στον πωλητή στο νήμα Deal/Escrow χωρίς τη χρήση PGP;

Επίσης, πώς μπορείτε να στείλετε χρήματα απευθείας αντί να χρησιμοποιήσετε escrow; Είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό ο σύνδεσμος "Νέα συμφωνία";

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Διαγράφουμε κάθε ιδιωτικό μήνυμα ηλικίας άνω των 90 ημερών.
Μπορείτε να ανταλλάξετε με τον προμηθευτή PGP και να του δώσετε τη διεύθυνση με αυτόν τον τρόπο.
Ποτέ μην στέλνετε χρήματα σε κάποιον σε αυτό το φόρουμ παρακάμπτοντας τη μεσεγγύηση.

VeniuviusVespa

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Θα ήταν ωραίο να υπάρχει μια λειτουργία όπου αν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη συμφωνούν/κλικάρουν το κουμπί θα σημειώνεται για άμεση διαγραφή.

nicehat

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Αυτό με καθησυχάζει!

Eve5586

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
21
Deals
66
Θα είναι πιο ασφαλές για την πληρωμή με μεσεγγύηση εδώ. Είμαστε επαληθευμένος προμηθευτής εδώ.

tatoo

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
1
Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα με το πορτοφόλι, οι διευθύνσεις XMR που μου παρέχει δεν λειτουργούν, μου λέει να ελέγξω τη διεύθυνση και δεν με αφήνει να στείλω τίποτα.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Αυτό είναι αδύνατο. Το πιο πιθανό είναι να έχετε ένα κενό πριν ή μετά τη διεύθυνση.