- Reaction score
- 7
Θα το κάνω σύντομο - η συνήθης διαδικασία "πλύνετε με ασετόν μέχρι να φύγει το κόκκινο χρώμα" ΔΕΝ φαίνεται να λειτουργεί πλέον με τα χάπια Sudafed (ή τουλάχιστον τα γενόσημα SudaGest) 30mg. Η κόκκινη επικάλυψη δεν είναι οξείδιο του σιδήρου, μάλλον είναι Red #40 Aluminum Lake, το οποίο μπορώ προσωπικά να σας πω ότι δεν είναι ιδιαίτερα διαλυτό στην ακετόνη. ΕΙΝΑΙ διαλυτό τόσο στο νερό όσο και στην άνυδρη αιθανόλη, αν και υποτίθεται ότι δεν είναι - σύμφωνα με την έρευνά μου, θα πρέπει να είναι διαλυτό μόνο σε ξηρό EtOH σε 0,001g/100ml. Στην πράξη, ωστόσο, είναι αρκετά διαλυτή σε ξηρό EtOH ώστε οι κρύσταλλοι της ψευδοεφεδρίνης hcl μου να είναι όλοι κοκκινωποί ροζ.
Τέλος πάντων, το συμπέρασμα είναι ότι έχω έναν τόνο κρυστάλλων υδροχλωρικής PE που είναι όλοι μολυσμένοι με αυτό το πράγμα και δυσκολεύομαι να τους διαχωρίσω - έχει κανείς εμπειρία με αυτό; Ή εναλλακτικά, έχει κανείς εμπειρία με τη μόλυνση του Red #40 και τη διαδρομή της Μόσχας (I2 + κόκκινος φώσφορος) αναγωγής και θα χαλάσει το τελικό μου προϊόν;
Τέλος πάντων, το συμπέρασμα είναι ότι έχω έναν τόνο κρυστάλλων υδροχλωρικής PE που είναι όλοι μολυσμένοι με αυτό το πράγμα και δυσκολεύομαι να τους διαχωρίσω - έχει κανείς εμπειρία με αυτό; Ή εναλλακτικά, έχει κανείς εμπειρία με τη μόλυνση του Red #40 και τη διαδρομή της Μόσχας (I2 + κόκκινος φώσφορος) αναγωγής και θα χαλάσει το τελικό μου προϊόν;