- Language
- 🇷🇺
- Reaction score
- 50
Την ίδια στιγμή που γράφω αυτή τη θέση, παίρνω κάποιες χαμηλόφωνες πληροφορίες σχετικά με την εύκολη 0/day exp για SIM.
Αρκεί να σας στείλει 1 SMS με παθητικό κωδικό ωφέλιμου φορτίου και ο αποστολέας θα έχει πρόσβαση να ακούει όλα τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω από το τηλέφωνό σας.
Δεν θα λάβετε καμία ειδοποίηση, ούτε καν sms, είναι κρυφό.
Μετά την αποστολή του sms, ο *hacker* λαμβάνει κλήση και μπορεί να ακούσει ασταμάτητα την κίνηση ήχου από τη δυναμική του τηλεφώνου σας. (για περίπου 1 ώρα)
Το δοκίμασα μόνος μου και σοκαρίστηκα.
Συμβουλές:
1. Μην μιλάτε με κανέναν για επαγγελματικά θέματα όταν οποιοδήποτε τηλέφωνο βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με εσάς!
2. Μην λέτε καμία triger λέξη που μπορεί να πιάσει με παράνομα πράγματα.
3. Ενημερώστε τα τηλέφωνά σας αμέσως μετά την κυκλοφορία της νέας ενημερωμένης έκδοσης.
(Δοκιμασμένο σε ουκρανικό δίκτυο gsm, από τα 2 τηλέφωνά μου)
Αλλά λειτουργεί ακόμη και σε οποιαδήποτε χώρα, αλλά στα σύνορα.
Αρκεί να σας στείλει 1 SMS με παθητικό κωδικό ωφέλιμου φορτίου και ο αποστολέας θα έχει πρόσβαση να ακούει όλα τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω από το τηλέφωνό σας.
Δεν θα λάβετε καμία ειδοποίηση, ούτε καν sms, είναι κρυφό.
Μετά την αποστολή του sms, ο *hacker* λαμβάνει κλήση και μπορεί να ακούσει ασταμάτητα την κίνηση ήχου από τη δυναμική του τηλεφώνου σας. (για περίπου 1 ώρα)
Το δοκίμασα μόνος μου και σοκαρίστηκα.
Συμβουλές:
1. Μην μιλάτε με κανέναν για επαγγελματικά θέματα όταν οποιοδήποτε τηλέφωνο βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με εσάς!
2. Μην λέτε καμία triger λέξη που μπορεί να πιάσει με παράνομα πράγματα.
3. Ενημερώστε τα τηλέφωνά σας αμέσως μετά την κυκλοφορία της νέας ενημερωμένης έκδοσης.
(Δοκιμασμένο σε ουκρανικό δίκτυο gsm, από τα 2 τηλέφωνά μου)
Αλλά λειτουργεί ακόμη και σε οποιαδήποτε χώρα, αλλά στα σύνορα.