Question Τα άλατα μπάνιου (bk-MDMA, 4-MMC, MDPV...) δίνουν θετικά αποτελέσματα σε τεστ κατά των ναρκωτικών για ουσίες όπως MDMA, αμφεταμίνη...;

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
56
Έχω αμφιβολίες ως προς το αν τα άλατα μπάνιου (bk-MDMA, 4-MMC, MDPV...) δίνουν θετικά αποτελέσματα στα αντιδραστικά τεστ κατά των ναρκωτικών που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση MDMA, αμφεταμίνης...) ή όχι...
Σας ευχαριστώ όλους!

Aaron

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Δεν νομίζω ότι το MDPV έχει κανένα κοινό μεταβολίτη με το MDMA- οπότε όχι.
Είναι ένα Pyro και μοιάζει περισσότερο με το Alpha-PVP παρά με το MDMA, ακόμη και η χημική δομή μοιάζει με συνδυασμό και των δύο.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
309
Η geeky απάντηση είναι ότι τα διεγερτικά που περιέχουν κετόνες μεταβολίζονται στο υδροξυ-ανάλογό τους που παράγεται επίσης όταν καταναλώνονται παρόμοιες ουσίες χωρίς κετονικό τμήμα. Έτσι, έχουν όλοι κοινούς μεταβολίτες, αλλά δεν μου είναι γνωστό αν ο χρόνος ημιζωής τους έχει κάτι κοινό. Έχω καταλήξει σε ένα στοματικό σπρέι που ακυρώνει τα περισσότερα τεστ σάλιου (δεν αφήνει τον μεταβολίτη να αλληλεπιδράσει με το αντίσωμα που περιέχεται στο τεστ). Αν είναι θετικό σε μεθαμφεταμίνη θα πρέπει να δηλώσετε κατάχρηση εφεδρινού ρινικού σπρέι ως αιτία για το ψευδώς θετικό αποτέλεσμα.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
309
η δήλωση κατάχρησης ρινικού σπρέι πήρε πίσω την άδεια οδήγησης φορτηγού του φίλου μου, αφού είναι επαγγελματίας οδηγός... και εμείς οι ραβδιστές εξαρτόμαστε από τους οδηγούς φορτηγών, όπως εξαρτόμαστε από ανθρώπους σαν εμένα που διδάσκουν χημεία γύρω μας.