Μείωση Bechamp Καμία εμπειρία;!

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Βρήκα αυτό το σχόλιο κάτω από ένα βίντεο σχετικά με τη σύνθεση (Al/Hg2)

"Εάν δεν θέλετε να εργαστείτε με τοξικά άλατα υδραργύρου, τότε μπορείτε να προχωρήσετε σε σύνθεση δύο βημάτων:
Βήμα 1: Αναγωγή Fe + HCl του P2NP ή με Zink σε GAA ακολουθούμενη από απόσταξη με ατμό για την παραγωγή P2P
Βήμα 2: Αναγωγική αμίνωση με NiCl2 διαλυμένο σε 20% αμμωνία και τμηματική προσθήκη σκόνης Zink
Πρόκειται για μια εύκολη, πιο φιλική προς το περιβάλλον και λιγότερο τοξική σύνθεση".

Αλλά δεν έχω ιδέα πόσο από ποια ουσία πρέπει να χρησιμοποιηθεί για, για παράδειγμα, 250g p2np.
Και ιδέες, σκέψεις ή εμπειρίες;

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Μαζί με τους συναδέλφους μου σκεφτήκαμε τη χρήση του NiCL2 στη σύνθεση αμφεταμίνης σήμερα, θα με ενδιέφερε να ακούσω περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα!

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Ακολουθεί μια ωραία περίληψη σχεδόν όλων των ειδών διαδρομών

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/resources/amphetamine-syntheses-overview-reference-guide-for-professionals-revised-industrial-edition.59/

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Διορθώθηκε η ανάρτησή σας, παρακαλώ μελετήστε το φόρουμ, υπάρχουν ήδη όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένης σχεδόν όλης της απαραίτητης βιβλιοθήκης.

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Ναι, υπάρχουν πολλές καλά περιγραφόμενες πληροφορίες, αλλά πρέπει να μελετήσετε πολλά θέματα... αυτό είναι ένα είδος περίληψης και νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον για κάποιους ανθρώπους...