KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 Oct 5, 2022 #1 Γεια σας! Προσπαθώ να πάρω καθαρή βενζαλδεΰδη και άκουσα ότι είναι δυνατή η σύνθεσή της από στυρένιο. Είναι αυτή μια αποτελεσματική μέθοδος;
Γεια σας! Προσπαθώ να πάρω καθαρή βενζαλδεΰδη και άκουσα ότι είναι δυνατή η σύνθεσή της από στυρένιο. Είναι αυτή μια αποτελεσματική μέθοδος;
Y yin-yang Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 18, 2022 Messages 58 Reaction score 30 Points 18 06 Oct #2 Χμμ όχι ακριβώς. Καλύτερα να οξειδώσετε τη βενζυλική αλκοόλη. Upvote 0 Downvote
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 06 Oct #3 Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Θα το δοκιμάσω. Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #4 Υπάρχουν πολλοί τρόποι υδρόλυσης του χλωριούχου βενζύλιου υπήρχε ένας τρόπος με έλαιο κανέλας και ανθρακικό νάτριο Upvote 0 Downvote
Υπάρχουν πολλοί τρόποι υδρόλυσης του χλωριούχου βενζύλιου υπήρχε ένας τρόπος με έλαιο κανέλας και ανθρακικό νάτριο
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 07 Oct #5 Είδα αυτή τη διαδρομή, αλλά έψαξα για την τιμή και νομίζω ότι είναι λίγο ακριβό για μεγάλες ποσότητες. Upvote 0 Downvote
Είδα αυτή τη διαδρομή, αλλά έψαξα για την τιμή και νομίζω ότι είναι λίγο ακριβό για μεγάλες ποσότητες.
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #6 Δεν είναι το βίντεο Nile red θα προσπαθήσω να βρω ένα σύνδεσμο ήταν ένα νήμα science hub χρησιμοποιείται ακατέργαστη cinnamadlehyde 300 ml και η απόδοση της βενζαλδεΰδης υποτίθεται 150ml δεν έχω δοκιμάσει εγώ ο ίδιος Upvote 0 Downvote
Δεν είναι το βίντεο Nile red θα προσπαθήσω να βρω ένα σύνδεσμο ήταν ένα νήμα science hub χρησιμοποιείται ακατέργαστη cinnamadlehyde 300 ml και η απόδοση της βενζαλδεΰδης υποτίθεται 150ml δεν έχω δοκιμάσει εγώ ο ίδιος