Επειδή αυτό είναι εξειδικευμένο στην παραγωγή και εδώ υπάρχουν πραγματικά πολλοί καλοί, έξυπνοι καλά εκπαιδευμένοι χρήστες και όχι τόσα πολλά παιδιά απατεώνες, επειδή δεν ξέρουν καν περί τίνος πρόκειται!
Το Cebulka είναι επίσης σπουδαίο αλλά δυστυχώς ως επί το πλείστον όχι στα αγγλικά.
Μου άρεσε επίσης το Dread αλλά αφού είναι συνέχεια κάτω είναι άχρηστο! Δεν ξέρω αν το έπιασαν...
Ενδιαφέρομαι επίσης για τέτοια boards αλλά χωρίς ανεπάγγελτα γκανγκστεροπαιδιά και άτομα χωρίς ειδικές γνώσεις για ναρκωτικά κλπ.
Οπότε αν υπάρχει κάποιο είδος "προχωρημένου" board παρακαλώ ενημερώστε με! Εκτός από τα ναρκωτικά που με ενδιαφέρουν κυρίως, με ενδιαφέρουν επίσης η πλαστογράφηση εγγράφων και η απάτη.
Όλα μεγάλα θέματα, αλλά εκτός από αυτά υπάρχουν μόνο πίνακες εκεί έξω, με 90% noobs, δεν θέλω να μοιράζομαι τις πληροφορίες μου που μάζεψα όλα αυτά τα χρόνια μόνο με επαγγελματίες γιατί αλλιώς οι ανενημέρωτοι παίρνουν τις πληροφορίες και τις κάνουν άχρηστες επειδή παριστάνουν ότι ξέρουν τι κάνουν.
Για παράδειγμα πώς να φτιάξω ένα skimmer ή τόσα άλλα πράγματα που φοβάμαι να μοιραστώ με noobs.
Εδώ με όλα τα βίντεο κτλ είναι ορατό ότι υπάρχουν επαγγελματίες που θέλουν να ανεβάσουν σανίδα και να κάνουν την κοινότητα πιο δυνατή!
Οπότε είμαι αρκετά χαρούμενος για αυτό αλλά είμαι ανοιχτός για συμβουλές για να χτίσω ένα μεγαλύτερο δίκτυο και να μάθω από τους επαγγελματίες.