Question Ο καλύτερος τρόπος για την κρυστάλλωση 4MMC σε μεγάλη κλίμακα

Mora

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Goodevening,

Έχω ψάξει στο φόρουμ για τον καλύτερο τρόπο κρυστάλλωσης της Μεφεδρόνης σε μεγάλη κλίμακα, αλλά έχω βρει πολλές διαφορετικές μεθόδους με πολλές διαφορετικές απόψεις από διάφορους ανθρώπους. Ψάχνω για τον καλύτερο τρόπο για να πάρω ωραίους κρυστάλλους. Χρησιμοποιώ 2b4mp με DCM ως διαλύτη. Όλες οι συμβουλές και οι συμβουλές εκτιμώνται πολύ.

Με εκτίμηση,
Mora

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
55
πόσο για u είναι μεγάλη κλίμακα ?

Mora

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Χρειάζεται να κρυσταλλοποιήσετε περίπου 15 κιλά για να ξεκινήσετε

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
55
1 ημέρα

Attachments

• MD7zGK52uI.mp4
    3.4 MB · Views: 0
Reaction score
306
Αν έχετε χρόνο, οι καλύτεροι κρύσταλλοι λαμβάνονται από διάλυμα νερού/αλκοόλης 30/70 σε ξηρό δωμάτιο στους 18-20ºC. Αλλά αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει αρκετές ημέρες. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε έναν αφυγραντήρα για την ξήρανση του αέρα.
Εάν έχετε περιορισμένο χρόνο, ένας περιστροφικός εξατμιστής είναι μια καλή επιλογή για την εξάτμιση διαλυτών. Επιλέξτε τον ανάλογα με τον όγκο. Για 15 κιλά μεφεδρόνης χρησιμοποιείτε 30 λίτρα διαλύτη (νερό/αλκοόλη). Επομένως, θα χρειαστείτε έναν περιστροφικό εξατμιστήρα για 10 λίτρα ή περισσότερα.
Αλλά η γρήγορη κρυστάλλωση θα δίνει πάντα ένα λεπτό κλάσμα. Η διαδικασία ανάπτυξης των κρυστάλλων εξαρτάται από το χρόνο.

Last edited:

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
55
Μπορεί να το κάνει αλλά δεν χρειάζεται

Reaction score
306
Μια άλλη μέθοδος κρυστάλλωσης είναι η μείωση της θερμοκρασίας του υγρού κρυστάλλωσης. Η σταδιακή μείωση της θερμοκρασίας σε λιγότερο από -20ºC είναι απαραίτητη για τη λήψη ενός χονδροειδούς κλάσματος.
Ένα λεπτό κλάσμα μπορεί να ληφθεί με ταχεία κατάψυξη. Ο ξηρός πάγος (CO₂) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ψυκτικό μέσο.
Η κρυστάλλωση είναι μια αρκετά ευαίσθητη διαδικασία. Χρειάζεται εξάσκηση για να επιτευχθούν βέλτιστα αποτελέσματα. Εάν χρειάζεστε τη βοήθειά μου, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω PM.