Question Καθαρισμός μαύρου δολαρίου

MadMax4444

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Έχω δολάρια καλυμμένα με μαύρο . ξέρω ότι χρησιμοποιούν μια χημική ουσία
HnHOFCYte3
για να αφαιρέσουν το μαύρο χρώμα.
Ξέρει κανείς το όνομά της ή πώς να την παρασκευάσει;

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Η απάτη με τα μαύρα χρήματα, που μερικές φορές είναι επίσης γνωστή ως "απάτη με τα μαύρα δολάρια" ή "απάτη με τα μαύρα χρήματα", είναι μια απάτη όπου απατεώνες προσπαθούν να αποκτήσουν με δόλιο τρόπο χρήματα από ένα θύμα πείθοντάς το ότι σωροί από χαρτιά μεγέθους χαρτονομίσματος είναι πραγματικό νόμισμα που έχει λερωθεί σε μια ληστεία (ή ομοίως ότι μπορούν να τυπώσουν χαρτονομίσματα από τα υπάρχοντα με τα κενά που έχουν οι απατεώνες). Το θύμα πείθεται να πληρώσει αμοιβή και να αγοράσει χημικά για την αφαίρεση της βαφής, με την υπόσχεση ότι θα συμμετάσχει στα έσοδα.
(wikipedia)

MadMax4444

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Το διάβασα κι εγώ αυτό. αλλά έχω κάποιον με το μαύρο χρήμα, δεν υπάρχει διαθέσιμη χημική ουσία και είναι πρόθυμος να μοιραστεί το 50% αν μπορώ να αφαιρέσω την επίστρωση

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά δεν είναι χρήματα😭
Είναι απλά κομμάτια μαύρου χαρτιού. Νομίζω ότι κάποιος θα σας γράψει ούτως ή άλλως και θα σας προσφέρει ένα χημικό για την αφαίρεση της μπογιάς, ωστόσο να ξέρετε ότι θα πρόκειται για απάτη.

MadMax4444

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Εντάξει, ευχαριστώ για τη διαφώτιση.

Εν πάση περιπτώσει, δεν πειράζει να ρωτήσω , ίσως η απάτη βασίζεται σε κάτι

Βρήκα κάποιες πληροφορίες για το "διάλυμα SSD" για τον καθαρισμό της επίστρωσης.