μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια ράβδος ράβδου inox χάλυβα για την ανάδευση από πάνω σε ένα αμάλγαμα al/hg για την παρασκευή MDMA;

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
έχω δει ένα τρελό βίντεο όπου 2 τύποι το χρησιμοποιούν απευθείας στο αμάλγαμα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ο υδράργυρος θα του επιτεθεί ή όχι... καμία συμβουλή;

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
χρησιμοποιώ επίσης έναν αναδευτήρα από ανοξείδωτο χάλυβα με εναέριο μοτέρ στην αντίδραση αμάλγαματος Al/Hg, χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
tnx για την απάντησή σας!!! μηδενική διάβρωση ?

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Πείστε τον εαυτό σας, το μικρότερο είναι παλαιότερο και το μεγάλο πρέπει να το τροποποιήσω λίγο, εξ ου και οι γρατζουνιές, αλλά και πάλι δεν υπάρχει διάβρωση...
GFGDOt9NWU

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Tnx πολύ για να ξοδέψετε το χρόνο σας για να το ανεβάσετε, θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα τώρα.... u με βοήθησε πολύ.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Κανένα πρόβλημα
Θα έκανα τα πάντα για τον Μπάτμαν, είναι αυτονόητο.

Honolulu98

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
44

Αυτές οι πληροφορίες αποτελούν μεγάλη βοήθεια. Σας ευχαριστώ πολύ Pennywise :)

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Τι μπορεί να έχει μια τόσο μικρή παρατήρηση παρεμπιπτόντως για ένα αποτέλεσμα, μήπως δοκιμάσατε πρώτα και τους αναδευτήρες με λευκή επίστρωση; Μπορώ να σας πω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να διατηρηθούν καθαροί και το αργότερο μετά την πέμπτη σύνθεση, φαίνονται άθλιοι.

Sasha89

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη σύνθεση ενός δοχείου (NabH4 + CuCl2) ;

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
καλύτερα να το κάνετε ...ξέρετε ..... ΕΊΜΑΙ Ο BATMAN! (το πρώτο ηλίθιο όνομα ήρθε όταν έκανε την εγγραφή χαχα)

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
στην πραγματικότητα έχω ένα αναδευτήρα ράβδου PTFE , αλλά δεν τον χρησιμοποίησα επειδή χρησιμοποιώ μια DIY συσκευή... με ένα μπλέντερ bred, και ότι το PTFE dont ταιριάζει σε αυτό.... το "επίσημο" inox χάλυβα θα ήταν το ίδιο, αλλά έχω μια άλλη DIY ράβδο που ταιριάζει, σε INOX... έτσι, και πάλι, tnx για τις πληροφορίες.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Δεν μπορώ να το πω αυτό με 100% βεβαιότητα, επειδή δεν έχω ακόμη πρακτική εμπειρία με αυτή τη σύνθεση.
Αλλά γιατί να μην λειτουργήσει; Θα χρησιμοποιήσω σίγουρα τον ανοξείδωτο αναδευτήρα για αυτή τη σύνθεση μόλις την εκτελέσω.

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Θα μπορούσατε να κάνετε μια εποξειδική διαφανή επίστρωση ή μια επίστρωση ptfe εάν ανησυχείτε