Μπορώ να έχω κάποια μάτια σε αυτούς τους κρυστάλλους;

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Πώς σας φαίνεται αυτό; Έκανα μερικά πράγματα. Θέρμανα χλωριούχο αμμώνιο και φορμαλδεΰδη με έναν συμπυκνωτή alihn και ένα εξάρτημα κενού 110° turndown στην κορυφή και αντλία κενού για μερικές ώρες και το άφησα να κρυώσει και το φιλτράρισα. Στη συνέχεια απόσταξα το υγρό υπό κενό για μερικές ώρες και συμπύκνωσα το απόσταγμα και το άφησα να κρυώσει και το φιλτράρισα. Στη συνέχεια το συμπύκνωσα και το φιλτράρισα μερικές ακόμη φορές. Πήρα τα διηθήματα #3-5 και τα έκανα επαναρροή σε μεθανόλη που απέσταξα δύο φορές από μια κανάτα με υγρό πλυντηρίου παρμπρίζ, για 30 λεπτά και το φιλτράρισα 2 φορές εν θερμώ. Το άφησα να κρυώσει στην κατάψυξη, φιλτράρισα τους κρυστάλλους και στη συνέχεια τους ξέπλυνα με το υγρό που απέσταξα από τον πάτο 3 κανάτες με χλωρίνη με 60ml ακετόνη μέσα τους άφησα έξω όλη τη νύχτα και τα μετέγγισα. Πήρα λίγο οξικό αιθυλεστέρα, και διέλυσα σε αυτόν λίγο 2-b-4-mp, στη συνέχεια πρόσθεσα τους κρυστάλλους από την προηγούμενη συζήτηση και 2,63 γραμμάρια NaOH και 100ml νερό. Το θέρμανα προς τους 60°c για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια το απέσταξα υπό κενό μέχρι να μείνει πολύ λίγο υγρό. Στη συνέχεια πρόσθεσα λίγη ακετόνη και υδροχλωρικό οξύ μέχρι τα χαρτιά μου με το ph να μοιάζουν με 5 στο φυλλάδιο. Το έβαλα στην κατάψυξη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή είναι απλώς η πρόχειρη ανάμνησή μου για το τι συνέβη. Όταν επέστρεψα, αυτό ήταν στον πάτο του υγρού. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ αυτό το συγκεκριμένο πράγμα. Ποτέ δεν το μύρισα. Ποτέ δεν το δοκίμασα. Αυτό δεν διαλύεται σε απόλυτη ακετόνη ή απόλυτο ισοδύναμο.
UD65BCwu8I
2DJivUCXyl

Σίγουρα δεν είναι κανένα από τα πράγματα που έβαλα στη φιάλη στην αρχή. Δεν μυρίζει σαν αμμωνία και σίγουρα όχι σαν 2-b-4-mp δόξα τω Θεώ, δεν θα βγάλω ποτέ αυτή τη μυρωδιά από τη μύτη μου.
Έκαψα λίγο, δεν είχε διακριτή μυρωδιά. Είχε μια μυρωδιά αλλά τίποτα που να μπορώ να προσδιορίσω με το δάχτυλό μου. Ο καπνός δεν μου έκαψε τη μύτη ούτε έκανε τα μάτια μου να δακρύσουν. Μοιάζει με κάτι που πρέπει να φυλάξω; Ποια είναι η επόμενη δοκιμή;

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Λοιπόν γαμώτο, σνιφάρισα μια αρκετά μεγάλη γραμμή, περίπου 0,080-0,100 g. Έκαψε, αλλά όχι πολύ άσχημα. Η σωστή ποσότητα με βάση αυτά που έχω διαβάσει. Τίποτα, καμία δραστηριότητα. 88 bpm μετά από 15 λεπτά. Σκέφτηκα ότι φαινόταν καλό ( όχι καλό αλλά σωστό) ακολούθησε τα συνθετικά στενά.... καμία ιδέα τι είναι αυτό, αλλά δεν κάνει το πράγμα. Απεργία 2. 2 αποτυχίες. Νομίζω ότι πρέπει να αποτυγχάνω να φτιάξω χλωριούχο μεθυλαμμώνιο. Χαίρομαι που έχω δοκιμάσει μόνο 5 γραμμάρια κάθε φορά.
Είναι αρκετά απογοητευτικό, αλλά ήξερα ότι η διδασκαλία του εαυτού μου στη χημεία θα ήταν δύσκολη. Πίσω στο σχεδιαστήριο 🚮

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
59

Είδατε τα διακριτά στρώματα πριν από την απόσταξη υπό κενό; Στην ΕΑ afaik, θα πρέπει να είναι πολύ προφανές.

Προβολή συνημμένου 37598

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Δεν θυμάμαι καν, αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον να το είχα διπλασιάσει πριν το πετάξω, επειδή καπνίζω καθημερινά μεθαμφεταμίνη και κρακ και χωρίς να επανακρυσταλλωθούν μερικές φορές, 100mg πιθανότατα δεν θα έκαναν τίποτα. Ζεις και μαθαίνεις. Μερικές φορές ένα άτομο σχολιάζει μια παλιά θέση που σχολίασα και είτε γίνομαι πιο ηλίθιος είτε μιλάω πολύ καλά γιατί μαθαίνω πράγματα στον εαυτό μου με κάποιο τρόπο 😅

CaptainSandoz

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
62
Deals
45
Σημείο τήξης ?
Αντιδραστήριο Marquis ?
Αντιδραστήριο Liebermann ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Δεν σκέφτηκα καν να δοκιμάσω κάποια αντιδραστήρια σε αυτό, αγοράζοντας το σημείο τήξης ήταν πολύ κοντά στο σωστό αριθμό. Μέσα σε μερικούς βαθμούς

CaptainSandoz

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
62
Deals
45
Έχετε ήδη όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε το αντιδραστήριο marquis αλλά καλό νέο για το σημείο τήξης

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Αυτό είναι ένα παλιό νήμα και αυτό το υλικό έχει φύγει προ πολλού, ναι, έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα με το Marquis, αντιδρά σε πολλά φάρμακα και νοθευτικά. Τα 3 σεντς που κοστίζει αξίζουν πολύ καλά την τιμή. Έχω λίγο CH³NH²HCL στην κατάψυξη που έφτιαξα την περασμένη εβδομάδα και θα ήθελα να τρέξω αυτή την αντίδραση σε διαφορετικό διαλύτη αυτή τη φορά, καθώς έχω ακούσει πολλά παράπονα για το EA

Dr. X

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
20
Αυτό μοιάζει πολύ οικείο, σαν την πιο καθαρή, κόκκινη υπό το φως, αμφεταμίνη, υποτίθεται, που μυρίζει σαν να ανοίξατε μόλις το μπουκάλι ακετόνης 1L. Εννοώ ότι είναι κάποιο είδος υγρού ή κάτι τέτοιο; Μήπως γίνεται σκληρό αφού αφεθεί να στεγνώσει σε μια διαστημική σακούλα με κάποιες γρατζουνιές στο κακό για να μπορέσει να στεγνώσει καλά; Και δεν θέλω να σε κάνω παρανοϊκό ή κάτι τέτοιο αλλά στο Breaking Bad έφτιαχναν Ricin που μοιάζει κάπως το ίδιο

Dr. X

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
20
Η "καθαρή" αμφεταμίνη εδώ μυρίζει σαν ακετόνη. Αν είναι δυνατόν να το κάνετε σε λίγο μαλακό ή στερεό βράχο και να το βάλετε κάτω από φακό τηλεφώνου