- Reaction score
- 6
Έχω διαβάσει (στο ''Secrets of Methamphetamine synthesis'') ότι η αντίδραση Leuckardt-Wallach (P2P και N-Methylformamide) χρησιμοποιείται για την παραγωγή σε χαμηλή κλίμακα (έως 1/2 lbs). Αργότερα στο βιβλίο, ο συγγραφέας λέει ότι με τη χρήση μιας ''ευρωπαϊκής παραλλαγής αυτής της μεθόδου'', είναι δυνατόν να παραχθούν περισσότερα από αυτά. Αλλά ο λόγος για τον περιορισμό της κλίμακας της αντίδρασης L-W δεν διευκρινίζεται...
Δεν θα ήταν δυνατόν απλά να αυξηθούν αναλογικά οι ποσότητες των αντιδραστηρίων ώστε να παραχθούν μεγαλύτερες ποσότητες ;
Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος να υπολογιστεί η θεωρητική ποσότητα ενός τελικού προϊόντος που μπορεί να προκύψει χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση ;
Ξέρω ότι είναι μια αφελής ερώτηση συγνώμη, αλλά μόλις άρχισα να μαθαίνω οργανική χημεία
Δεν θα ήταν δυνατόν απλά να αυξηθούν αναλογικά οι ποσότητες των αντιδραστηρίων ώστε να παραχθούν μεγαλύτερες ποσότητες ;
Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος να υπολογιστεί η θεωρητική ποσότητα ενός τελικού προϊόντος που μπορεί να προκύψει χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση ;
Ξέρω ότι είναι μια αφελής ερώτηση συγνώμη, αλλά μόλις άρχισα να μαθαίνω οργανική χημεία