Ναι, αυτή ακριβώς τη διαδρομή προσπάθησα να ακολουθήσω. Η ίδια σελίδα από το ρόδιο. Αυτό ήταν πριν από αρκετά χρόνια κατά τη διάρκεια του covid όταν ήμουν λίγο τρελός από όλο τον ελεύθερο χρόνο στο εργαστήριο μου και έπαιρνα όσο το δυνατόν περισσότερα ναρκωτικά, για να είμαι αρκετά μακριά τα πήγα αρκετά καλά πρέπει να το παραδεχτώ lol (im off all hard drugs now )... Αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς αν υπήρχαν παραλλαγές, απλά ξέρω ότι ήταν αυτή η διαδικασία που έκανα μια επανάληψη της στο εργαστήριό μου. οποιεσδήποτε τροποποιήσεις έγιναν ήταν απλά προσαρμογές στον εξοπλισμό που είχα. Η καθαρότητα της εφεδρίνης που είχα ήταν ίσως αμφισβητήσιμη και είχα ίσως μόνο ένα γραμμάριο. Οι αποδόσεις δεν ήταν συναρπαστικές, αλλά κάτι υπήρχε και γι' αυτό και μόνο ήμουν ευχαριστημένος. το πρόβλημα ήρθε όταν προσπάθησα να την καθαρίσω και επειδή είναι μια καθινόνη και έχει αυτό το καρβονύλιο, είναι διαλυτή τόσο στο νερό όσο και σε μη πολικούς διαλύτες. και με τη μικρή ποσότητα που είχα, ουσιαστικά τα έχασα όλα κάνοντας μια εκχύλιση Α/Β..... Μέχρι τη στιγμή που κατάλαβα πώς να εκχυλίζω εφεδρίνη με 75% αποτελεσματικότητα, είχα αρχίσει να χρησιμοποιώ μεθαμφεταμίνη...
tbh το υπερμαγγανικό είναι αρκετά έντονο, και ο τρόπος με το αντιδραστήριο jones ήταν καλύτερος. θυμάμαι να το σκέφτομαι αυτό. μπόρεσα να πάρω κάτι με τον τρόπο με το αντιδραστήριο jones που ήταν σημαντικά περισσότερο από το υπερμαγγανικό.. επειδή ΠΡΕΠΕΙ να καθαρίσεις, τυχόν υπολείμματα υπερμαγγανικού οδηγούν σε έντονες βλάβες στον εγκέφαλο... και ίσως αυτό να ήταν.
Η οδός με το αντιδραστήριο jones δεν είναι χωρίς παγίδες, ούτε με αυτή τη μέθοδο υπάρχει αναφορά για αυτή τη λευκή ή κόκκινη "μάζα που σχηματίζεται και είναι σημάδι σημαντικά μειωμένης απόδοσης" .... Δεν μπόρεσα να το αποφύγω αυτό, αλλά παρ' όλα αυτά πήρα λίγο. Ωστόσο, και πάλι το κάνω αυτό σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα των 20ml με ένα γραμμάριο κάθε φορά ως βαριά χρήστης ναρκωτικών... έτσι..... Η οξείδωση μιας υδροξυ-ομάδας στη βενζυλική θέση (αυτό που κάνουμε) είναι αρκετά εύκολη απ' ό,τι καταλαβαίνω (η αναγωγή της σε μεθαμφεταμίνη είναι ως γνωστόν δύσκολη) και έτσι μπορεί να υπάρχουν πιο φιλικά πιο ήπια οξειδωτικά μέσα εκεί έξω που δεν ήταν γνωστά την εποχή του ροδίου... πράγματα όπως το χλωροχρωμικό πυριδίνιο (PCC). αλλά δεν έχω ιδέα για καμία από αυτές τις δυνατότητες για να είμαι ειλικρινής....