κρυστάλλωση

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Γεια σας, είμαι νέος χρήστης σε αυτό το φόρουμ, και θέλω να ζητήσω κάποια βοήθεια
έφτιαξα μεθακαθηνόνη χρησιμοποιώντας ψουδεφεδρίνη, kmno4 ως οξειδωτικό και νερό ως διαλύτη, μείωσα το επίπεδο ph σε 5,5 με hcl, πήρα περίπου 700ml συνολικής μάζας (ναι, τα φιλτράρισα όλα και εννοώ ότι πήρα 700ml διαυγούς υγρής μεθακαθηνόνης).
Έβαλα τα πάντα σε πιάτο pyrex, άνοιξα τη σόμπα θερμότητας στους 60-70 βαθμούς Κελσίου και εξατμίσαμε όλο το νερό, μου έμειναν περίπου 10ml παχύρρευστης γλίτσας (λευκό/κίτρινο χρώμα).
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει πώς να το κρυσταλλώσω περαιτέρω σε μορφή hcl;
Μήπως έκανα λάθος κάπου; Αν ναι, τότε μπορείτε να μου πείτε.

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα φλας ακετόνης
δηλαδή, ρίξτε κρύο ασετόν στην παχύρρευστη γλίτσα (αν δεν είναι πολύ αργά) και οι κρύσταλλοι θα πρέπει να συντριβούν από το διάλυμα
αν το συνθετικό δεν ήταν χαλασμένο από την αρχή.
θα πρέπει να διαβάσετε τα σεμινάρια κρυστάλλωσης στο φόρουμ (κρυστάλλωση μεφεδρόνης για παράδειγμα)
Ή
αφήστε το διάλυμα να εξατμιστεί αργά
Πείτε μας πώς πάει
https://www.erowid.org/archive/rhodium/chemistry/equipment/rextal.acidbase.html < καλή ανάγνωση

Last edited:

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Το άφησα να εξατμιστεί αργά και έμεινε ένα είδος πάστας, δεν είδα να σχηματίζονται κρύσταλλοι, η πάστα μου θύμισε αμφ, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Η πάστα έγινε όλο και πιο ξηρή, την άπλωσα σε γυάλινη πλάκα και την αποξήρανα προσεκτικά σε φούρνο στους 60 βαθμούς c, με συνεχή έλεγχο, έμεινε κάποια λευκή / κίτρινη ξηρή σκόνη, που θρυμματίστηκε πολύ εύκολα, πήρα 100mg μέσω της οδού εισπνοής και αισθάνθηκα ταχύτητα / λίγο ευφορία. Είναι περίεργο ότι δεν μπορώ να δω οπτικούς γυαλιστερούς κρυστάλλους, αλλά όταν το θρυμματίζω, ακούω κρότους, οπότε νομίζω ότι είναι η μορφή hcl (μπορεί να κάνω λάθος).Σας ευχαριστώ πολύ, εκτιμώ πολύ τη συμβουλή σας με την τεχνική της ψυχρής ακετόνης και θα τη δοκιμάσω σύντομα (φαίνεται πολύ πιο γρήγορος τρόπος απόκτησης κρυστάλλων).

Btw πιστεύετε ότι αυτή η σκόνη που πήρα είναι μεθακαθινόνη; πονάει στη μύτη σχεδόν το ίδιο με τη μεθαμφεταμίνη.

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Εάν χρησιμοποιήσατε το συνθετικό erowid, καιόλα λειτούργησαν μια χαρά, τότε ναι, είναι methcat
Θα πρέπει να αισθάνεστε τα αποτελέσματα από τώρα, υποθέτω.
Πώς εξήγαγες το ψευδοαπαγόρευμα;

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Έριξα λευκά δισκία pse σε ένα βάζο γεμάτο με 150ml απεσταγμένο νερό και το ζέστανα σε μικροκύματα μέχρι το διάλυμα να φτάσει στους 70c, στη συνέχεια περίμενα να κρυώσει, διαχώρισα το διαυγές περιεχόμενο μέσω διπλού φίλτρου καφέ σε δεύτερο βάζο και επανέλαβα τη διαδικασία με το πρώτο βάζο άλλες 2 φορές. Μου έμειναν περίπου 400-410ml διαλύματος pse (40-50ml χάθηκαν λόγω των φίλτρων καφέ). Σκέφτηκα να κρυσταλλώσω το pse, αλλά δεν είδα το νόημα, καθώς χρησιμοποιούσα αραιωμένο διάλυμα kmno4 σε άλλο βάζο.

8n398k20k280

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Με τι θα μπορούσα να αντικαταστήσω τον οξειδωτή kmno4;

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
man this stuff is all over the net (still - i'm amazed) > jones reaction in a chilled soln , but that involves many other steps, your best bet is a chilled kmno4 soln maybe in an hcl acidic solution (don't trust me on that> if you want hcl... )
αν το χρησιμοποιείς για την απόλαυσή σου, το πράγμα με το ξύδι βοηθάει.. αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις τόσο πολύ περμανάντ (το μισό από το π/εφ)... χρησιμοποίησε περισσότερο σαν 1:4 σε περμανάντ με ξύδι προς sudo.. και πάλι, το οξικό αλάτι είναι ασταθές, αλλά μπορεί να αποξηρανθεί σε "κάτι" ελαιώδες, περαιτέρω ανακρυσταλλώσεις και ψύξη μπορεί να βοηθήσουν - δεν ξέρω , δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, μην το IV αυτό το πράγμα παρακαλώ
δοκιμάστε την ξηρή ακετόνη/αλκή ΑΦΟΥ αποκτήσετε το sudo/eph σε αρκετά γυαλιστερή μορφή, ΚΑΙ στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το στην αντίδραση ...
και ίσως αν "ξυπνήσετε" (εγώ δεν το έκανα, το μισώ), θα φτιάξετε μεθαμφεταμίνη

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Νομίζω ότι είναι το Mno2, αλλά μην με εμπιστεύεστε σε αυτό. *ΜΠΟΡΕΙ* οποιοσδήποτε οξειδωτής να κάνει, αλλά σε διαφορετικές συνθήκες,
Θα δοκίμαζα το h2o2 ή το χλώριο, αλλά ακούγονται πρόχειρα/βρώμικα .. Μπορείτε να παραγγείλετε περμανάντ από διάφορες ιστοσελίδες, αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με την ποσότητα και το τελωνείο .. Εγώ απλά τους είπα ότι το χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό του ενυδρείου μου, αλλά οι παλιοί τελωνειακοί δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά τα πράγματα αν δεν είναι ένα κοινό τελωνειακό πράγμα
Να είστε προσεκτικοί, όπως πάντα.

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Δεν δοκίμασα τη διαδικασία recryst , επειδή διάβασα ότι τα οργανικά οξέα και οι βετακετόνες δεν είναι πολύ σταθερές, αλλά ναι: μπορείτε να πάρετε κάποια ξηρή μορφή του.
Θα ήθελα πραγματικά να ήταν δυνατή μια τόσο απλή σύνθεση με hcl και μακρούς κρυστάλλους... Θα δοκιμάσω ξανά την τύχη μου
Καλό νήμα, καλό φόρουμ... συγγνώμη για την τριπλή δημοσίευση, δεν ξέρω πώς να επεξεργαστώ τις δημοσιεύσεις

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
152
Κρύσταλλοι bkmdma. Ακετόνη-2ml ανά grm+H2O 1ml ανά grm σκόνης

Attachments

• fCzVsHIqw7.jpg
    fCzVsHIqw7.jpg
    1.9 MB · Views: 166