Ολλανδική οσμή πάστας ταχύτητας

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68
Έχω ερώτηση για όλους τους ανθρώπους που γνωρίζουν τι είναι η πραγματική καθαρή ολλανδική πάστα ταχύτητας
Έχουν αυτή τη λεπτή λευκή κρεμώδη πάστα που μυρίζει πολύ ωραία.

Τι είναι αυτό που την κάνει να μυρίζει τόσο ωραία;
Ξέρω ότι μετατρέπουν το Α-έλαιο με οξύ και παίρνουν την πάστα, αλλά γιατί εξακολουθεί να μυρίζει τόσο ωραία;

Όταν προσπάθησα να μετατρέψω το al/hg αναγωγικό Α-έλαιο της p2np μου σε πάστα δεν είχε αυτή τη λεπτή εθιστική μυρωδιά

Πού βρίσκεται λοιπόν η απάντηση; Τι κάνει τη δική τους (ολλανδική) πάστα ταχύτητας να μυρίζει τόσο ωραία;
Ή μήπως είναι απλά ότι φτιάχνουν το πιο αγνό Α-έλαιο που μπορεί να φτιαχτεί και μετά το μετατρέπουν με την πιο αγνή μεθανόλη και οξύ;
Ή σε τι βρίσκεται η απάντηση;

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68

ASheSChem σε παρακαλώ σταμάτα να λες αυτές τις ανοησίες γιατί δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς, καθώς είναι προφανές ότι δεν είχες καθαρή ολλανδική πάστα στη ζωή σου.
Υπάρχουν και άνθρωποι που καθαρίζουν τα πράγματά τους και δεν βάζουν τίποτα που να μειώνει την ποιότητά τους, γιατί ξέρουν τι κάνουν με αυτή την πολιτική!
Εγώ μιλάω για καθαρή ολλανδική πάστα, όχι για καμιά σκατοπάστα 5% speed paste χτυπημένη στο φεγγάρι με καφεΐνη.
Οπότε αν δεν ξέρετε τι είναι η μυρωδιά του αγνού υλικού παρακαλούμε μείνετε έξω από αυτή τη συζήτηση.

Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν τι λέω και ίσως μπορούν να ρίξουν φως σε αυτό το θέμα.

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
εντάξει... αν και ζω κοντά στα ολλανδικά σύνορα και το παίρνω τακτικά (25 χρόνια πάρτι..) αλλά εσείς ξέρετε την αλήθεια, όχι εγώ

Καλή σας μέρα πάντως.

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134
Νομίζω ότι επειδή χρησιμοποιούν μεθανόλη με το α-έλαιο και όχι ακετόν όπως διαβάζω εδώ που χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι εδώ.

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68
Δεν ήθελα να φανώ αγενής απέναντί σας ή κάτι τέτοιο, αλλά σας ήρθε αυτή η στάση ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από γεμάτη καφετινέζικη πάστα εκεί έξω.

Παρακαλώ τους ανθρώπους που έχουν κάποιες περισσότερες γνώσεις, μη διστάσετε να δημοσιεύσετε

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
προσωπικά... από τότε που χρησιμοποιώ θειική αμφεταμίνη έχω παρατηρήσει ότι δεν είναι καθόλου το ίδιο υψηλό με την ολλανδική ταχύτητα

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134
δεν είναι μια ηλίθια ερώτηση επειδή είναι importand αν θέλετε να πουλήσετε το προϊόν σας .
Οι άνθρωποι μιλούν γι 'αυτό και αν έχετε τη φρέσκια μυρωδιά είστε καλά .
Το aceton μυρίζει περισσότερο σαν μπογιά ( οι εμπειρίες μου )

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Συμφωνώ με τον @ASheSChem, συνήθως πρόκειται για κάποιες προσμίξεις για "ιδιαίτερη" εμφάνιση και οσμή

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Δείτε και μόνοι σας, πάρτε λίγη ξηρή ακετόνη (αποσταγμένη ή αποξηραμένη πάνω σε ξηραντικό μέσο) και διαλύστε λίγη από αυτή την ολλανδική πάστα. δείτε πόση σας μένει και ας ξεκινήσουμε από εκεί.
Τις περισσότερες φορές τα εργαστήρια αμφεταμίνης πολιορκούνται με ποσότητες καφεΐνης, που δείχνει ότι κόβουν στην πηγή. κάτι σαν 70% του speed του δρόμου περιέχει καφεΐνη, ένας θεός ξέρει με τι άλλο κόβεται.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Είστε επίσης ένας από εκείνους τους ανθρώπους που τους αρέσει να ρουφάνε χημική βρωμιά από τη μύτη τους επειδή καίει τόσο ωραία, ε;

Τώρα ας σοβαρευτούμε...

Η αμφεταμινοσουλφάτη είναι ίσως το πιο καθαρό από τα καθαρά που μπορείς να καταναλώσεις σε αμφεταμίνες, γιατί δεν μπορείς να ρουφήξεις το Α-έλαιο, που καίει τα πάντα στο κεφάλι σου. Η θειική αμφεταμίνη, όταν αλέθεται λεπτότατα με έναν μύλο, είναι μια λευκή, απολύτως άοσμη και πολύ πικρή σε γεύση λεπτή σκόνη. Όλοι συμφωνούμε σε αυτό, όποιος λέει το αντίθετο θα πρέπει να ανέβει σε κάποια σπηλιά και να μην ξαναβγεί ποτέ.

Τώρα πείτε μου, σας παρακαλώ, τι υποτίθεται ότι είναι ιδιαίτερα καθαρό σε μια λιπαρή πάστα; Η λάσπη περιέχει ίσως 15-30% θειική αμφεταμίνη, το υπόλοιπο είναι λακτόζη, καφεΐνη, διαλύτες και λάσπη σύνθεσης που δεν έχει καθαριστεί από το λάδι από τον παραγωγό, για να μην μιλήσω για τους αναμικτήρες της πάστας.
Αν το έκανες σωστά αντί να ρίχνεις όλα αυτά τα σκατά εκεί μέσα και να ανακατεύεις δεν θα γινόταν ποτέ πάστα. Γι' αυτό σε παρακαλώ σταμάτα να μιλάς για γαμημένους αντιπροσώπους. ...πραγματική καθαρή ολλανδική πάστα ταχύτητας.... γελάω με τον κώλο μου...
Αυτοί είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι η καλή ταχύτητα δίνει πολύ ωραία ταχυπαλμία, ανάγκη για κίνηση και πρέπει να καίει στη μύτη.
Δεν θα τους βρείτε εδώ, γιατί έχουν ήδη ενημερωθεί.
Εγώ θα πρότεινα ζεστό νερό, μετά φίλτρο και μέσα μετά στο ψυγείο, μετά μπορεί να κοιτάξει το καφετινούχο του λαστίκι.
Η θειική αμφεταμίνη θα είναι ακόμα σε διάλυμα. :D

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68

Καταλάβατε τι έγραψα; Γιατί δεν φαίνεται να διαβάσατε αυτό που σας ζήτησα!
ΡΏΤΗΣΑ ΤΙ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΩΡΑΊΑ ΜΥΡΩΔΙΆ ΣΤΗΝ ΠΆΣΤΑ ΤΟΥΣ!
Επειδή έγραψες μόνο ερασιτεχνικά πράγματα που ήδη γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό.
Και η ολλανδική καθαρή πάστα ταχύτητας για την οποία μιλάω πρέπει να περιέχει μόνο: Μεθανόλη, λίγο θειικό οξύ που δεν έχει αντιδράσει και θειική αμφεταμίνη.

Η ΠΆΣΤΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΌΤΑΝ ΜΕΤΑΤΡΈΨΕΙΣ ΈΝΑ ΛΆΔΙ ΣΕ ΘΕΙΙΚΌ ΆΛΑΣ. ΟΠΌΤΕ ΌΧΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΚΑΤΌ ΕΚΕΊ ΜΈΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΡΊΞΕΙΣ ΣΚΑΤΆ ΜΈΣΑ!!!
Αν δεν έχεις κάποια καλύτερη απάντηση να γράψεις, σε παρακαλώ μείνε έξω από αυτό το νήμα γιατί η απάντησή σου δεν βοήθησε ούτε το 1% της ερώτησής μου που έθεσα.

Οπότε η ερώτηση παραμένει!

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Παίρνω από το αυτοσχέδιο Α-έλαιο μου μόνο θειική αμφεταμίνη χωρίς καμία από τις προσμίξεις και δεν μυρίζει σαν τίποτα. Αυτό είναι αγνό, φίλε μου. Είχα διαβάσει τη θέση σας και σας λέω την αλήθεια για την πάστα ταχύτητας σας και τι είναι πραγματικά καθαρό.
Εσείς οι λεγόμενοι επαγγελματίες δεν έχετε ιδέα για τον καθαρισμό του προϊόντος και ως εκ τούτου ρίχνετε βρωμιά εκεί μέσα για να το πουλήσετε. Η μυρωδιά και η γεύση προέρχεται από ένα υποπροϊόν της σύνθεσης, τις λεγόμενες ακαθαρσίες, αυτό σας το είπαμε ήδη μια φορά, το επιβεβαίωσε ένας ειδικός και τώρα καλή τύχη περαιτέρω με τη βρώμικη αηδιαστική λάσπη σας.

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68

Προσβάλλετε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καν και λέτε ότι ρίχνουν βρωμιά σε κάτι που δεν πουλάνε καν.
Το καθαρό ξηρό θειικό άλας πραγματικά δεν μυρίζει τίποτα, ίσως μόνο λίγο κάτουρο γάτας ΑΛΛΑ η πάστα έχει μυρωδιά, και η καθαρή πάστα έχει μια μυρωδιά που προφανώς δεν μύρισες
αφού δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάω, οπότε θα τελειώσουμε αυτή τη συζήτηση που έκανες με τον εαυτό σου σε αυτές τις αναρτήσεις σου.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425

ChingShih, σταμάτα το αυτό. Ντροπιάζεις τον εαυτό σου. Σπούδασε χημεία. Η υπερχλωρική αμφεταμίνη με διαλύτες που έχουν αποξηρανθεί είναι ένα άχρωμο, μη δύσοσμο, με πικρή γεύση, ξηρό λευκό άλας χωρίς αποχρώσεις.
Αν είναι πάστα, είναι ακόμα υγρή από τους διαλύτες και μέρος του βάρους της θα είναι αυτοί οι μη εξατμισμένοι διαλύτες, όχι η αμφεταμίνη.
Αν έχει μυρωδιά, αυτή προέρχεται από προσμίξεις ή πρόσθετα που βρίσκονται ακόμα μέσα στο χημικό προϊόν ή έχουν τοποθετηθεί σε αυτό.
Αυτή είναι η απλή αλήθεια, αντιμετωπίστε την και σταματήστε να προσβάλλετε τους ανθρώπους που προσπαθούν να σας το πουν αυτό.

Αν αισθάνεστε ότι η πάστα αμφεταμίνης είναι ισχυρότερη από άλλες μορφές αμφεταμίνης που έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν, είναι επειδή εκείνες οι προηγούμενες σκόνες είχαν κοπεί σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό το πράγμα. Ή ότι όλο αυτό ή μέρος αυτού είναι μεθαμφεταμίνη.
Μια από τις ισχυρότερες μορφές αμφεταμίνης που δοκίμασα ποτέ στις μέρες που έκανα πάρτι ήταν μια καφέ, πολυμερισμένη γλίτσα που κυκλοφορούσε για κάποιο χρονικό διάστημα. Τώρα ξέρω ότι ήταν σκατά: κακοφτιαγμένη και κακώς καθαρισμένη ακατέργαστη αμφεταμίνη. Αλλά ήταν πιθανότατα πιο συμπυκνωμένη από το μεγαλύτερο μέρος του speed που κυκλοφορούσε τότε. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ήταν σκατά από έναν σκατομάγειρα.

Όσο για τη μυρωδιά για την οποία μιλάς, ίσως θα έπρεπε να προσπαθήσεις να την περιγράψεις; Αν είναι μια αμυγδαλώδης μυρωδιά που μοιάζει με λικέρ Amaretto, είναι μη αντιδρώσα βενζαλδεΰδη. Αν είναι μια λουλουδάτη μυρωδιά που θυμίζει γυναικεία αρώματα από τη Μέση Ανατολή ή δημόσιες τουαλέτες, μπορεί να είναι μη αντιδρών P2P, και ούτω καθεξής.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, καταλαβαίνετε ότι τελικά, ήθελα να το δοκιμάσω με τον φιλικό αστείο τρόπο, αλλά πιθανώς αισθανθήκατε επίθεση, συγγνώμη γι' αυτό, αλλά είναι οι περισσότερες πληροφορίες που αποκρύπτονται, αλλιώς η βρωμιά δεν θα πουλούσε. Ελάτε στη σκοτεινή πλευρά, έχουμε μπισκότα και καθαρό προϊόν ;)

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
68
Όλοι το καταλάβατε λάθος - γιατί νομίζατε ότι νομίζω ότι η πάστα ταχύτητας είναι καθαρή αμφεταμίνη, αλλά ξέρω ότι δεν είναι
Όλοι νομίζετε ότι είμαι ερασιτέχνης που μύρισε κάποια πάστα ταχύτητας ή πάστα ταχύτητας γεμάτη καφεΐνη, αλλά κάνετε όλοι λάθος
Ξέρω τι είναι η καθαρή θειική αμφεταμίνη οπότε για όλους εσάς τους ''ειδικούς'' δεν χρειάζεται να μου το εξηγήσετε αυτό

Η μυρωδιά για την οποία μιλάω στην ολλανδική πάστα ταχύτητας είναι η μυρωδιά του Α-έλαιου ως η πλησιέστερη σύγκριση αυτού για το οποίο μιλάω
Οπότε μάλλον χρησιμοποιούν μεθανόλη με Α-έλαιο επειδή η μυρωδιά του Α-έλαιου παραμένει τόσο έντονη με την πάστα τους
Και πραγματικά μυρίζει ωραία, όχι σαν ασετόν ή τολουόλιο ή κάποιο άλλο είδος διαλύτη.

ΕΤΣΙ @Pennywise και @DocX σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, να ξέρετε ότι δεν αισθάνομαι προσβεβλημένος με κανέναν τρόπο ή είτε προσβάλλω τους άλλους :)
Όλα αυτά είναι συζήτηση και μπορούμε να συζητάμε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και να κάνουμε ερωτήσεις

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Απάντησες στην ίδια σου την ερώτηση, είναι πιθανότατα προϊόντα αποσύνθεσης του "α-έλαιου" που αντιδρούν με τον αέρα, τα οποία είναι ακαθαρσίες όπως είπαν παραπάνω. απλά δεν καθαρίζεις με κανένα τρόπο και παίρνεις αυτή τη μυρωδιά, απλά. αν ψάχνεις να καθαρίσεις τότε "γεύση" απλά μην το καθαρίζεις, το να το κάνεις μετά δεν έχει νόημα ούτε οικονομικά ούτε πρακτικά, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. το θέμα του phd μου ήταν καθαρή ολλανδική πάστα από α-έλαιο, οπότε ξέρω για τι μιλάω 😂

Netflix

Don't buy from me
New Member
Reaction score
54
Έκαναν ταχύτητα από apaan ή τώρα από bmk glicydate κανένα σώμα εκεί στη nederland χρησιμοποιούν p2np έχουν καλύτερο και γρηγορότερο τρόπο και είναι αλήθεια κανένα σώμα έκανε μορφή 1/l a-oli 1kg ταχύτητα αλλά 4kg ή 5kg αναμίξτε με καφεΐνη επειδή είναι biznes απλό όλοι θέλουν έκανε max monay από το προϊόν

speedygonzales

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
ποιος μπορεί να με βοηθήσει θέλω να φτιάξω μόνος μου λάδι Α πού μπορώ να βρω τον κατάλληλο υπεύθυνο επικοινωνίας