Εντάξει, αυτό είναι χρήσιμο για μένα. Το νιτρομεθάνιο είναι δύσκολο να το αποκτήσω και έτσι δεν μπορώ να πω ότι θα το σπαταλούσα χρησιμοποιώντας το για να φτιάξω μεθυλαμίνη, ωστόσο,
έχω δει ένα σύνθετο από πυροσβέστες που μου φαίνεται αρκετά ελκυστικό, όσον αφορά την OTC-ικότητα.
Για να είμαι δίκαιος- αφού το εξέτασα, θα μπορούσα πιθανώς να φτιάξω απλώς κυκλοεξυλαμίνη και να έχω ακόμη και το Zn που έρχεται - και στην πραγματικότητα μόλις παρήγγειλα και το NiCl(II),
σχετικά με αυτό....
Πιθανώς θα είχα καλύτερες αποδόσεις με αυτόν τον τρόπο - λίγο πολύ σε όλη τη διάρκεια από τη σύνθεση της πρωτογενούς αμίνης/καταλυτής αν χρησιμοποιούσα κυκλοεξυλαμίνη.
Άλλοι πρότειναν επίσης τη χρήση οξικού αμμωνίου ως καταλυτή...
Δεν ξέρω προς τα πού θα ταλαντευτώ, εξαρτάται από το πόσο νιτρομεθάνιο θα καταλήξω. Έχω πράγματι λίγο νιτροαιθάνιο τώρα όμως, οπότε φτάνω εκεί αργά αλλά σταθερά - προετοιμάζοντας το επόμενο RXN μου από την άποψη της απόκτησης πρόδρομων ουσιών.
ΑΤΜ Εργάζομαι στην αναγωγική αμίνωση της τρυπταμίνης σε τρυπτοφάνη, αλλά δεν έχω μετρητά και χρειάζομαι ξηρό πάγο.
Είμαι πρόθυμος να παραδεχτώ ότι ανέβαλα την εργασία μου στη σύνθεση του n,n-DMT, ώστε να μπορώ να διαθέσω κομμάτια για το επόμενο.
Μια εβδομάδα σήμερα, παίρνω τον πάγο... ξηρός πάγος που δεν είναι κανενός είδους ταχύτητα lol αν και υποθέτω ότι στο τέλος θα κάνω και το αντίστοιχο TMA