Question Εφεδρίνη 50-98-2 cas

[del]

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
20
Deals
1
HI, αν κάποιος γνωρίζει, ότι η εφεδρίνη θα λειτουργήσει ο καθένας γνωρίζει ακριβώς για τι :))

xile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
55
Και ποια είναι η ερώτησή σας;

[del]

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
20
Deals
1
αν από αυτό το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ μπορείτε να κάνετε Meth

xile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
55
Αν κάποιος ξέρει πώς, κάποιος μπορεί. Αλλά αυτό είναι γεγονός, αλλά ποια είναι η απορία σας????

[del]

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
20
Deals
1
ΑΝ δεν ξέρετε απάντηση bro σας, παρακαλώ μην απαντήσετε, σκεφτείτε ότι όλοι καταλάβατε την ερώτηση :)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Φυσικά 😆χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης. Η εφεδρίνη / ψευδοεφεδρίνη έχουν 2 χειρικά κέντρα και η αναγωγή αφαίρεσε το πρώτο, πράγμα που σημαίνει ότι και τα δύο προϊόντα υφίστανται την ίδια αντίδραση για να παράγουν το ίδιο προϊόν Η εφεδρίνη και η ψευδοεφεδρίνη είναι εναλλάξιμες.
Μην αγοράζεις από μένα, μικρέ.😆

[del]

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
20
Deals
1
mate καταλαβαίνω τι εννοείτε, αλλά δεν είναι κάθε εφεδρίνη καλή γι' αυτό

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Υπάρχει μόνο 1 εφεδρίνη, έχει 2 εναντιομερή. Θα μπορούσα απλώς να σας πω την απάντηση, αλλά ένας καλύτερος τρόπος είναι να το ψάξετε και να το ανακαλύψετε.
1. Πηγαίνετε στη σελίδα της Wikipedia για την εφεδρίνη και παρατηρήστε τη χειρικότητα του άλφα άνθρακα.
2. Κάντε αναζήτηση για "D-μεθαμφεταμίνη" κάντε κλικ στο "pics" και σημειώστε τη χειραλικότητα του α άνθρακα. Ποιο από τα δύο χρειάζεστε, 1s,2r ή 1r,2s.
Πείτε μας την απάντηση💩

[del]

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
20
Deals
1
Φίλε δεν θέλω να κάνω meth ή κάτι τέτοιο, μπορώ να ξεχωρίσω την εφεδρίνη πήρα 2 διαφορετικό αριθμό και δεν ξέρω ποιος είναι καλύτερος ή αν μπορείτε να κάνετε Meth και από τα δύο, σκέφτηκα Οι ερωτήσεις είναι για αλλά αν κανείς δεν θέλει απάντηση δεν με νοιάζει

xile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
55
Μεθαμφεταμίνη κάποιος που μπορεί, μπορεί να κάνει και από τα δύο. Ψευδο- και εφε. Αλλά όπως λέει ο @Frit Buchner: μάθετε για τα εναντιομερή/ισομερή. Δεν είμαι επίσης αρκετά εξοικειωμένος για συμβουλές, αλλά φαίνεται ότι μπορώ να σου δώσω μια μικρή συμβουλή.

[del]

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
20
Deals
1
Bro im δεν ρωτάω αν μπορώ να κάνω από εφεδρίνη ή ψευδοφάρμακο ξέρω ότι μπορώ να κάνω και από τα δύο ρωτάω αν μπορώ να κάνω από κάθε εφεδρίνη, έχω την επιλογή να προσφέρω εδώ στο φόρουμ και τα δύο είναι εφεδρίνη αλλά διαφορετικός αριθμός CAS το ένα είναι HCL έτσι ξέρω και το δεύτερο είναι ελεύθερο amina... ΕΡΩΤΗΜΑ γιατί νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα είναι ενδιαφέρον για εδώ.

xile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
55
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, θέλετε να προσφέρετε κάτι και δεν ξέρετε τι; Γκουγκλάρετε ή κοιτάξτε στην ετικέτα.

[del]

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
20
Deals
1
λανθασμένη σκέψη Ξέρω τι θέλω να προσφέρω, είχα cirrus ή EPHEDRINE ARENA πριν, δεν χρειάζεται να γνωρίζω τα πάντα, το Arena έχει EF HCL και δεν έχω βρει κανένα προϊόν φαρμακείου που να περιέχει ελεύθερη αμίνη,
Αυτό είναι όλο.