- Reaction score
- 2
Μπορεί κάποιος παρακαλώ να δημοσιεύσει τον καλύτερο και απλούστερο τρόπο για να φτιάξω μεθαμμωνία με τη μέθοδο της άνυδρης αμμωνίας το καταλαβαίνω το παίρνω επίσης shake and bake είναι σαν κάποιος να είχε μια λίστα και δεν είχε ιδέα τι να την κάνει την ανακάτεψε σε ένα μπουκάλι και αφού αυτό ανατινάχτηκε και κατάλαβαν ότι η άμμος για γατάκια δεν ήταν κρίσιμη και γεννήθηκε το shake ans bake lol Ξέρω πως να πάρω το NH3- και καταλαβαίνω ότι το λίθιο κρατάει επιπλέον υδρογόνο αλλά αφού φτιάξω το NH3 δεν ξέρω πρακτικά τι ακριβώς να κάνω αν και εγώ έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα χάπια στην αμμωνία και να προσθέσω λίθιο και να κάνω ένα 3 στρώμα και να το βγάλω με αέριο αλλά idk σίγουρα ακόμα και αν καταλάβεις όλη τη θεωρία η πρακτική εφαρμογή είναι ένα εντελώς άλλο θηρίο Ξέρω τη μέθοδο HI που είναι όπου πήρα τις ιδέες που έχω για το τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια και είχα μερικά χρόνια χημεία στο κολέγιο θα ήθελα πραγματικά να ανανεώσω κάποια σπιτικά πράγματα πάλι κουρασμένος από Levo πάρα πολύ να έχετε κατά νου όλοι εσείς οι εξυπνάκηδες εκεί έξω η απλότητα είναι το κύριο θέμα όλων αυτών όποτε είναι δυνατόν σας ευχαριστώ