πώς μπορώ να μειώσω τα ψυχωτικά συμπτώματα

amphguy7686

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
πώς μπορώ να μειώσω τα ψυχωσικά συμπτώματα όταν χρησιμοποιώ ριταλίνη, έχω την τάση να κάνω κραιπάλη 3 ή περισσότερες ημέρες με ριταλίνη, τους τελευταίους 3 μήνες εμφανίζω ψυχωσικά συμπτώματα όλο και νωρίτερα, συνήθως μέσα στις πρώτες 12 ώρες της κραιπάλης, πώς μπορώ να το λύσω αυτό;

scoobiedoo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Γεια σου φίλε μου. Τα διεγερτικά έχουν την άσχημη συνήθεια να προκαλούν ψυχωτικά συμπτώματα στους χρήστες. Οι "ειδικοί" υποστηρίζουν ότι αυτό θα συμβεί στο 100% των ανθρώπων που χρησιμοποιούν αμφεταμίνες/διεγερτικά σε τακτική βάση για μεγάλο χρονικό διάστημα ή με βαριά χρήση. Όταν είσαι ξύπνιος για 3 ημέρες τη φορά, με μόνο μια μέρα ρεπό εδώ και εκεί για 3 μήνες τη φορά, ζητάς προβλήματα. Και θα κάνω μια μαχαιριά στο σκοτάδι εδώ, πιθανότατα παίρνετε πολύ περισσότερο Ritalin από αυτό που σας έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας. Χρησιμοποιώ αμφεταμίνες για πάνω από 30 χρόνια σε μεγάλο βαθμό και ξέρω τι περνάτε, είναι δυσάρεστο. Πρέπει να τρώτε σωστά και να το περιορίσετε σε 2 ή 3 ημέρες την εβδομάδα. Και να κοιμάσαι. Μην πείτε στον γιατρό που σας συνταγογράφησε ότι έχετε ψυχωτικά συμπτώματα. Αν το κάνετε, θα σας κόψει τη φαρμακευτική αγωγή και θα είναι πολύ δύσκολο να επανέλθετε στα φάρμακά σας. Κάθε φορά που έχετε ένα ψυχωτικό διάλειμμα, υπάρχει η πιθανότητα να χειροτερεύσουν και να καταλήξετε σε Μονάδα Ψυχικής Υγείας. Και αν κάνετε αρκετή ζημιά στον εαυτό σας, τελικά ψυχωσικές κρίσεις θα συμβαίνουν και χωρίς Διεγερτικά, οπότε πρέπει να επιβραδύνετε, αλλιώς θα πάτε για μεγάλο γαμήσι στο κεφάλι. Οι μονάδες ψυχικής υγείας δεν είναι διασκεδαστικά μέρη για να μείνεις. Έτσι, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιβραδύνετε, να μειώσετε τη δόση σας, να κοιμάστε περισσότερο και να τρώτε/παραμένετε υγιείς. Το πώς ξεπέρασα όλα αυτά τα σκατά, τα κράτησα και έμεινα έξω από το νοσοκομείο ήταν να ακολουθήσω το παράδειγμα που περιέγραψα και είμαι σε αντιψυχωσική φαρμακευτική αγωγή τώρα. Μετά από περίπου 15 χρόνια στο αέριο έπρεπε να είμαι σε αντιψυχωσικά για να σταματήσουν τα ψυχωσικά συμπτώματα. Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι για να πάρετε τα αντιψυχωσικά φάρμακα πρέπει να έχετε διάγνωση ψυχικής υγείας και ιστορικό ψυχικής ασθένειας. Κάτι που δεν θέλετε στο βιογραφικό σας. Να προσέχετε.

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
232
Υποστηρίζω τη γνώμη του @scoobiedoo. Το πιο αποτελεσματικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να μειώσετε τον αριθμό των ημερών που παίρνετε ritalin στη σειρά και να μειώσετε σταδιακά τη δόση. Το γεγονός ότι τα ψυχωσικά συμπτώματα άρχισαν να εκδηλώνονται νωρίτερα υποδηλώνει νευροχημικές ανακατατάξεις και επιδείνωση τόσο της ψυχικής σφαίρας όσο και του οργανισμού συνολικά. Χρειάζεστε δύναμη και αποκατάσταση. Θα πρέπει να τους παρέχεται κανονική διατροφή και επαρκής ύπνος. Αλλά μόνο στο πλαίσιο μιας πιο σταθερής και μειωμένης πρόσληψης ριταλίνης. Μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση σε κατ' ιδίαν συζήτηση, αν εξακολουθείτε να έχετε απορίες.

scoobiedoo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Καλό υλικό. Χαίρομαι που βρίσκεστε στην ίδια σελίδα με εμένα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας.