Question Πώς να ελέγξετε την ποιότητα της Psuedo Ephedrine & την ευκολότερη σύνθεση

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Γεια σας Walters!

Έχω μια κάπως περίεργη κατάσταση στην οποία χρειάζομαι βοήθεια: ο φίλος μου πιστεύει ότι έχει περίπου 50 κιλά Ψευδοεφεδρίνης, το αγόρασε στη μαύρη αγορά. Μου έδωσε 100 γραμμάρια από αυτό για να το συνθέσω επειδή έχω χημικό υπόβαθρο αλλά δεν είμαι εξειδικευμένος στην οργανική χημεία. Ελπίζω ότι εσείς θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με τα ακόλουθα πράγματα:

1) Υπάρχει πιθανός τρόπος να αναγνωρίσω αν είναι πραγματική Ψευδοεφεδρίνη; Δεν θέλω να ξεκινήσω μια σύνθεση και να ανατινάξω το υπόγειό μου dor παράδειγμα.

2) Αν είναι Psuedo Ephedrine ποιος είναι ο καλύτερος/εύκολος τρόπος για να μετατρέψω αυτά τα 50kg σε Meth. Έχω κάποια πρόσβαση σε χημικές ουσίες, οπότε αυτό δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα, προτιμώ μια μέθοδο που είναι πιο ασφαλής.

Ο φίλος μου πλήρωσε 2500$ το κιλό για την "Ψευδοεφεδρίνη", οπότε η πιθανότητα είναι αρκετά υψηλή ότι είναι αυτό το πράγμα, αλλά όλοι μπορούν να εξαπατηθούν.

Ελπίζω ότι εσείς οι Walters μπορείτε να βοηθήσετε τον Jesse (εμένα).

Στην υγειά σας και με τους χαιρετισμούς σας,

Qwertz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Αντιδρά με το μαντολίνο Scott και ένα άλλο αντιδραστήριο. Υπάρχουν πολλές δοκιμές που θα βοηθούσαν στην ταυτοποίηση. Δεν έχετε πρόσβαση σε χημικές ουσίες. Εκτός αν βρίσκεστε στην Ινδία, την Πολωνία, τη Ρωσία κ.λπ. Πρέπει να αποφασίσετε πόσα θέλετε να κάνετε κάθε φορά. 50 κιλά σε μια αντίδραση θα απαιτούσαν τεράστιο εξοπλισμό που θα χρησιμοποιούσατε μόνο μια φορά ( επειδή πεθάνατε). Το λίθιο είναι ο πιο ισχυρός αναγωγέας έχει 6 ηλεκτρόνια να δώσει για να συνδεθεί, και είναι ελεύθερο σε παλιές μπαταρίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, λια, μπιρτσί, μπιρτσί,

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Γεια σου Frit!

Ευχαριστώ για την απάντησή σου, δεν έχω ακούσει ποτέ για τον Μαντολίνα Σκοτ ή ήταν σαρκασμός;

Γνωρίζω ανθρώπους από την Πολωνία που μπορούν να μας βοηθήσουν έτσι και φυσικά δεν θα βγάλω 50kg σε 1 παρτίδα αλλά έχω κάποιο εξοπλισμό για γυαλί και θα μπορούσα τελικά να αγοράσω ένα λέβητα από τη μαύρη αγορά.

ευχαριστώ για την πρόταση λιθίου, όπως είπα έχω χημικό υπόβαθρο αλλά όχι στην οργανική χημεία.

Αν εσείς ή κάποιος άλλος μπορεί να με βοηθήσει περαιτέρω θα ήμουν ευτυχής ;)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Όχι, δεν ήταν σαρκασμός αυτά είναι χημικά αντιδραστήρια που αντιδρούν στην ψευδοεφεδρίνη, αλλά υπάρχουν και άλλα
Oev1ybUDcC

Μπορείτε να πάρετε άνυδρη υγρή αμμωνία; Αν ναι, την έχετε φτιάξει.

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Θα ρωτήσω τους φίλους μου αύριο, δεν είμαι γνωστός με αυτόν τον πίνακα.
Στη χώρα μου οι αριθμοί RAL είναι κωδικοί για διαφορετικά είδη χρωμάτων xD

Πρέπει να ψάξω βαθύτερα τις επόμενες ημέρες.

93sonnyd

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Recrystalize with denatured alcohol...